Αρχική Γευσιγνωσία Το Κατώγι Αβέρωφ, μέλος των Aria Hotels και η Trip2Taste σας προσκαλούν...

Το Κατώγι Αβέρωφ, μέλος των Aria Hotels και η Trip2Taste σας προσκαλούν στο Μέτσοβο

Το Κατώγι Αβέρωφ, μέλος των Aria Hotels και η Trip2Taste σας προσκαλούν στο Μέτσοβο το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου για ένα μοναδικό παιχνίδι γεύσεων!
 
  katogi-averoff-the-food-wine-treasures-of-metsovoΓεύσεις, αρώματα και όμορφες εικόνες ξυπνούν όλες τις αισθήσεις στην οινο-γαστρονομική απόδραση που πραγματοποιείται στο Katogi Averoff Hotel & Winery, μέλος των Aria Hotels στο Μέτσοβο, το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου.

katogi-averoff-hotel-suite-rossiu-di-munte-wine-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%89%ce%bdΑπό τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels και η εταιρεία διοργάνωσης γαστρονομικών εμπειριών Trip2taste, σας προσκαλούν στο Katogi Averoff Hotel & Winery και σας ξεναγούν στους οινο-γευστικούς θησαυρούς του Μετσόβου μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα οίνου, γαστρονομίας και πολιτισμού, που υπόσχεται αρώματα, ιδιαίτερες γεύσεις από την τοπική κουζίνα και μοναδικές εικόνες παράδοσης και ιστορίας.

Το Katogi Averoff Hotel & Winery, θα σας καλωσορίσει την Παρασκευή με τοπικές πίτες και Κατώγι Αβέρωφ ροζέ, ενώ το Σάββατο το πρωί θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με πλούσιο ελληνικό πρωινό και γεύσεις της Ηπείρου. Περιηγηθείτε στο Οινοποιείο και γευθείτε ειδικά επιλεγμένες ετικέτες από τη συλλογή Κατώγι Αβέρωφ. Συμμετέχετε στο παιχνίδι συνδυασμού των τυριών του Τυροκομείου Ιδρύματος Τοσίτσα με χειροποίητα chutneys και εκλεκτά κρασιά από τον πιο ορεινό αμπελώνα της Ελλάδας. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με δείπνο στο ξενοδοχείο καθώς επίσης και με επίσκεψη και ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο του Μετσόβου και την Πινακοθήκη Ε. Αβέρωφ, ενώ όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν το ταξίδι των γεύσεων, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου θα μπορούν να επισκεφθούν τον “Χάρτη των Γεύσεων”, τη μεγάλη γιορτή του κρασιού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και να δοκιμάσουν ένα ευρύ φάσμα κρασιών από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.