Αρχική Αθλητικά Στο Δημαρχείο Αθηναίων έπεσε η αυλαία του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου

Στο Δημαρχείο Αθηναίων έπεσε η αυλαία του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης, αφού υποδέχθηκε τους καλεσμένους του, έδωσε συγχαρητήρια τόσο στο ΣΕΓΑΣ, όσο και στην AIMS για την άριστη συνεργασία, αλλά και γιατί μέσα από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τις παράλληλες εκδηλώσεις, προβάλουν την πόλη της Αθήνας σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Λαμπρακάκης τίμησε την ολυμπιονίκη του Ρίο Τζεμίμα Σούμγκονγκ, που αναδείχθηκε κορυφαία μαραθωνοδρόμος της χρονιάς. 
 

34th-authentic-marathonΟ πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στον 34ο ΑΜΑ κι έπειτα βράβευσε τον πρώην διευθυντή του μαραθωνίου του Βερολίνου Χορστ Μίλντ. “Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος κάθε χρόνο μεγαλώνει και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο”, είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της AIMS Πάκο Μποράο και στη συνέχεια βράβευσε τον συντονιστή του ΑΜΑ, Μάκη Ασημακόπουλο, για την προσφορά του στη διοργάνωση. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.