Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεκινά η χειμερινη σεζόν για τα ξενοδοχεία Santa Marina στην Aράχωβα

Ξεκινά η χειμερινη σεζόν για τα ξενοδοχεία Santa Marina στην Aράχωβα

Τα εμβληματικά ξενοδοχεία Santa Marina στην Αράχωβα, υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία για τις χειμερινές σας αποδράσεις, σε ένα περιβάλλον λιτής πολυτέλειας και ζεστής διαμονής.

H κοσμοπολίτικη Αράχωβα, είναι εδώ και χρόνια ο νούμερο 1 προορισμός χειμερινών διακοπών. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τα πέτρινα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια και η πληθώρα επιλογών διασκέδασης δημιουργούν ένα ονειρεμένο σκηνικό διασκέδασης και χαλάρωσης.
Ταυτόχρονα η εγγύτητα με τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού, αλλά και με τους Δελφούς και τα παραθαλάσσια κέντρα του Κορινθιακού, Γαλαξίδι και Ιτέα, την καθιστούν ιδανική βάση για χειμερινές αποδράσεις.

Το Santa Marina Arachova  στο κέντρο του μαγευτικού ορεινού προορισμού ανοίγει στις 18 Νοεμβρίου και είναι έτοιμο -με τα πολυτελή δωμάτια και τις άνετες σουίτες του, να σας προφέρει μια μοναδική εμπειρία απολαυστικής διαμονής και διασκέδασης To Santa Marina διαθέτει άνετο δωρεάν πάρκινγκ για τους επισκέπτες του, ενώ  στο πλαίσιο της οικογενειακής ψυχαγωγίας, φιλοξενεί έναν σύγχρονο παιδότοπο, για την ασφαλή απασχόληση των μικρών μας φίλων, με την φροντίδα ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού.

Και από τις 2 Δεκεμβρίου
το πολυτελέστατο Santa Marina Arachova Resort & Spa,
 όπως κάθε χρόνο, είναι έτοιμο να υποδεχτεί στις πολυτελείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις του, τους υψηλούς και απαιτητικούς επισκέπτες του. Το Santa Marina -All-Suites Resort- διαθέτει μεγάλη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, ατμοσφαιρικό χαμάμ, σάουνα, και ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο.
Την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών «υπογράφει» ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που βρίσκεται στην διάθεση σας για να καλύψει και να ανταποκριθεί σε κάθε σας επιθυμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.