Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Kraft Paints δίπλα στον ΣΕΤΕ και τον ελληνικό τουρισμό

Η Kraft Paints δίπλα στον ΣΕΤΕ και τον ελληνικό τουρισμό

Η εταιρεία αποτελεί διαχρονικά στρατηγικό συνεργάτη σημαντικών τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων
 
Το στρατηγικό προσανατολισμό της Kraft Paints στο χώρο του τουρισμού επιβεβαιώνει η συνεργασία της εταιρείας με τον ΣΕΤΕ, που εγκαινιάστηκε με την υποστήριξη του 15ου Ετήσιου Συνεδρίου του Συνδέσμου «Τουρισμός & Ανάπτυξη».

Στο συνέδριο αναδείχθηκε, μεταξύ άλλων, και η συμβολή του τουρισμού στην τόνωση του κατασκευαστικού κλάδου, αφού μέσα στο 2016 υλοποιήθηκαν σημαντικές επενδύσεις σε τουριστικές υποδομές, όπως κατασκευές νέων ξενοδοχειακών μονάδων ή ανακαινίσεις υπαρχόντων, καθώς και υποδομών που σχετίζονται με την αεροναυτιλία και το θαλάσσιο τουρισμό.
 
Μάλιστα, η Kraft Paints, που αποτελεί διαχρονικά στρατηγικό συνεργάτη μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων, συμμετείχε στην υλοποίηση σημαντικών τουριστικών επενδύσεων με υψηλής ποιότητας οικοδομικά υλικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν δύο κορυφαία κατασκευαστικά έργα στον κλάδο του τουρισμού που υλοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, όπως η κατασκευή του νέου Αεροδρομίου της Πάρου και του ξενοδοχείου ELECTRA METROPOLIS HOTEL, στα οποία η εταιρεία συμμετείχε ως προμηθευτής υλικών εξωτερικής θερμομόνωσης και χρωμάτων.
 
Επισημαίνεται ότι αντίστοιχη ώθηση στο κλάδο των οικοδομικών υλικών αναμένεται να δοθεί και το επόμενο έτος, οπότε και έχει δρομολογηθεί σειρά νέων επενδύσεων σε τουριστικές υποδομές τόσο στην περιοχή της Αττικής όσο και σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Χαλκιδική, η Ρόδος και τα νησιά των Κυκλάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.