Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής σε συνάντηση της ΕΔΟΑΟ για θέματα του αμπελοοινικού...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής σε συνάντηση της ΕΔΟΑΟ για θέματα του αμπελοοινικού κλάδου

Σε συνάντηση που διοργάνωσε τη Τρίτη 29 Νοεμβρίου η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) για θέματα του αμπελοοινικού κλάδου, παραβρέθηκε εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Στη συνάντηση η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα στρατηγικού σχεδιασμού στον τομέα της αμπελουργίας, αλλά και στα προβλήματα και τις προτεραιότητες του κλάδου.
    Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής στέκεται δίπλα στον πρωτογενή τομέα επιδεικνύοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον στον αμπελοοινικό κλάδο με κύριο στόχο την προβολή των κρασιών της Αττικής σε συνεργασία με τους οινοπαραγωγούς της περιοχής. Επισήμανε δε ότι είναι ιδιαίτερα θετική η ανάληψη πρωτοβουλίας για κατάρτιση στρατηγικού σχεδιασμού της αμπελουργίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς του αμπελοοινικού κλάδου στην προσπάθεια αυτή. Πρότεινε επίσης, να προηγηθούν του συνεδρίου που προγραμματίζεται για τον στρατηγικό σχεδιασμό, επιμέρους συσκέψεις και επαφές με όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας ώστε τα συμπεράσματα και οι προτάσεις που θα προκύψουν να ληφθούν υπόψη στον στρατηγικό σχεδιασμό που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.