Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεκινά η εγκατάσταση και λειτουργία φωτεινής σηματοδότησης στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου – Λαγονησίου

Ξεκινά η εγκατάσταση και λειτουργία φωτεινής σηματοδότησης στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου – Λαγονησίου

Εγκρίθηκε στη 37η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (29-11-2016) η μελέτη εγκατάστασης και λειτουργίας νέας φωτεινής σηματοδότησης (φαναριών) σε τρεις κόμβους της λεωφόρου Μαρκοπούλου – Λαγονησίου και συγκεκριμένα στους κόμβους Ολυμπιακό Σκοπευτήριο, Προφάρτα και Επαρχιακή οδός Σταυρού – Αναβύσσου, με εισηγήτρια την Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Βασιλική Λάσκαρη – Κρασοπούλου.

Ο ανάδοχος του έργου έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες εγκατάστασης των φαναριών και αναμένεται να ακολουθήσει η σύνδεση τους από τη ΔΕΗ προκειμένου να γίνει η έναρξη της λειτουργία τους.

Στη σύντομη τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση του θέματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου επισήμανε την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα της φωτεινής σηματοδότησης της συγκεκριμένης οδού ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων από το σημείο και να δοθεί λύση στο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες για τους πολίτες – κυρίως από το λεκανοπέδιο της Αθήνας – που επιθυμούν να επισκεφθούν το παραλιακό μέτωπο (Σαρωνικός κόλπος). Παράλληλα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ξεκινούν και οι διαδικασίες για τη φωταγώγηση της λεωφόρου.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν εγκατασταθεί οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο Γαλάζιας Ακτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.