Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μοναδικές προσφορές για online κρατήσεις εισιτηρίων και πακέτων από το Travelplan.gr!

Μοναδικές προσφορές για online κρατήσεις εισιτηρίων και πακέτων από το Travelplan.gr!

Κουπόνια για αεροπορικά εισιτήρια και online πακέτα.
 
Την τάση των Ελλήνων να υιοθετούν τις συνήθειες των Βορειοευρωπαίων και να κλείνουν έγκαιρα και διαδικτυακά τα εισιτήρια και ταξιδιωτικά τους πακέτα επιβεβαιώνουν τα τελευταία στοιχεία του κορυφαίου ελληνικού ταξιδιωτικού οργανισμού, Travelplan.gr.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για κρατήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων, 65% περισσότεροι Έλληνες σε σχέση με πέρυσι έκλεισαν τα εισιτήρια και ταξιδιωτικά τους πακέτα για τα Χριστούγεννα πριν τις 15 Νοεμβρίου, εκμεταλλευόμενοι τις προνομιακές τιμές για τις έγκαιρες κρατήσεις.
 
Ανταποκρινόμενο μάλιστα σε αυτή την τάση, το Travelplan.gr ανακοίνωσε σειρά από μοναδικά online κουπόνια για διαδικτυακές κρατήσεις εισιτηρίων και πακέτων μέχρι τα Χριστούγεννα, που μπορούν μάλιστα να εκμεταλλευτούν οι καταναλωτές παραπάνω από μία φορά και για κάθε άτομο που ταξιδεύει ξεχωριστά.
 
Συγκεκριμένα, μέσα από το Travelplan.gr, μπορείς να εξαργυρώσεις:
κουπόνι 10€ ανά άτομο για αεροπορικά εισιτήρια άνω των 230€ (Κωδικός Κουπονιού: TRAVELPLANAIR01)
κουπόνι 20€ ανά άτομο για ταξιδιωτικά πακέτα άνω των 200€ (Κωδικός Κουπονιού: TRAVELPLANNOV01)
κουπόνι 50€ ανά άτομο για ταξιδιωτικά πακέτα άνω των 400€ (Κωδικός Κουπονιού: TRAVELPLANNOV01)
& κουπόνι 60€ ανά άτομο για ταξιδιωτικά πακέτα άνω των 700€ (Κωδικός Κουπονιού: TRAVELPLANNOV01)
 
Τι δείχνουν οι κρατήσεις για τις Χριστουγεννιάτικες προτιμήσεις των Ελλήνων;
Τα στοιχεία των κρατήσεων μέχρι στιγμής δείχνουν ότι για το εξωτερικό οι Έλληνες επιμένουν παραδοσιακά, με τη Νέα Υόρκη, τη Βιέννη, την Πράγα, το Παρίσι και το Λονδίνο να αποτελούν τις βασικές τους προτιμήσεις ενώ για τους προορισμούς του εσωτερικού, δείχνουν να έχουν προβάδισμα παραδοσιακοί χειμερινοί προορισμοί, όπως το Καρπενήσι και η Καστοριά.
 
Για περισσότερες προσφορές και μοναδικές ταξιδιωτικές προτάσεις επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.travelplan.gr!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.