Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Louis Travel επέλεξε NetSemantics

Η Louis Travel επέλεξε NetSemantics

Η Louis Travel επέλεξε NetSemantics

Η εταιρία LOUIS TRAVEL, εκ’ των μεγαλύτερων και παλαιότερων ταξιδιωτικών οργανισμών της Κύπρου, επέλεξε μετά από διεθνή έρευνα αγοράς, την ενιαία τουριστική πλατφόρμα της NetSemantics για την βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της LOUIS TRAVEL: “Η εταιρεία μας, σε μια προσπάθεια για αύξηση των καναλιών διανομής και αποτελεσματικότερη οργάνωση της καθημερινής διαχείρισης, από την λήψη κρατήσεων και το operation έως τη λογιστική διαχείριση επέλεξε την ενιαία πλατφόρμα λογισμικού της Netsemantics. Η LOUIS TRAVEL θα εκμεταλλευτεί την δυνατότητα για αυτοματοποιημένη διαχείριση του incoming και outgoing καθημερινού operation της εταιρίας που προσφέρει το nsTravelERP και της δυνατότητας ηλεκτρονικής διανομής τουριστικών προϊόντων που προσφέρει ο μηχανισμός nsHub και όλα αυτά μέσα από μία ενιαία πλατφόρμα“.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με την LOUIS TRAVEL ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της NetSemantics, κ. Κώστας Πανόπουλος ανέφερε ότι “Με στόχο την παροχή καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων online διανομής και backoffice διαχείρισης στην τουριστική βιομηχανία, επενδύουμε διαρκώς τα τελευταία δέκα χρόνια, στην εξέλιξη της ενιαίας πλατφόρμας μας ενσωματώνοντας σε αυτή κάθε σημαντική λειτουργία που μπορεί να προσφέρει η πρόοδος της τεχνολογίας. Η επιλογή των λύσεών μας από μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς όπως η LOUIS TRAVEL αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας”.

Η NetSemantics έχει δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού για τη βιομηχανία του τουρισμού η οποία αποτελείται από λογισμικό ERP, όσον αφορά τη λειτουργία των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των tour operator (nsTravel), ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsHub) για τη συγκέντρωση διαθεσιμοτήτων και τιμών για τα τουριστικά προϊόντα σε ένα κεντρικό κόμβο και τη διανομή τους σε ηλεκτρονικά κανάλια με τεχνολογία XML, και ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsTIS) για την οργάνωση του front office για ηλεκτρονικές κρατήσεις (booking engines) και την πώληση εκδρομών και άλλων υπηρεσιών από κινητές συσκευές (mobile app).

O όμιλος Λούης ιδρύθηκε το 1935 από τον ΛΟΥΗ ΛΟΙΖΟΥ που είναι γνωστός ως “ο πατέρας του Κυπριακού τουρισμού”.

Σήμερα η LOUIS TRAVEL είναι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πώλησης ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Αποτελείται από τρεις επιχειρησιακές μονάδες:

TRAVEL:

  • OUTGOING TOUR OPERATOR
  • RETAIL TRAVEL AGENCIES CHAIN

EVENTS:

  • MICE
  • SPECIAL INTEREST TOURS
  • SPORTS TOURISM

TOURISM:

  • LEADING INBOUND SERVICE
  • SIGHTSEEING TOURS OPERATOR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.