Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ran Mor: Το LifeArt Media Festival θα φέρει το “Hollywood” στην Ελλάδα

Ran Mor: Το LifeArt Media Festival θα φέρει το “Hollywood” στην Ελλάδα

Το Travelling συναντήθηκε με τον Ran Mor μια μέρα μετά την πετυχημένη παρουσίαση του LifeArt Media Festival, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μια πρωτοβουλία της MOR-VISUAL Inc και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, σε συνεργασία με διεθνείς και Έλληνες εταίρους

Ο Ran ήταν καταιγιστικός, μας μίλησε για τους στόχους, το μέλλον, αλλά και τις εντυπώσεις του από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης.

Μετά από χρόνια εμπειρίας, έχοντας ζήσει και ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, με μεγάλες επιτυχίες στον χώρο της τέχνης και των μέγα εκδηλώσεων, τώρα ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, εκεί που όπως λέει όλα είναι δυνατά.

Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που αγαπά ιδιαίτερα, επισκέπτεται συχνά και γνωρίζει καλά. Φανατικός οπαδός του Μιχάλη Κακογιάννη, “Θαυμάζει” όπως μας είπε “και θεωρεί πηγή έμπνευσης το πνεύμα, το έργο και το πάθος του Μιχάλη Κακογιάννη“.

Γι αυτό και η συνεργασία του LifeArt Media Festival, με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου δοκιμάζεται τόσο πολύ η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Μας εξήγησε ότι το LifeArt Media Festival έχει σκοπό να φέρει το “Hollywood” στην Ελλάδα.

Στόχος του ιδίου και των συνεργατών του, να αφυπνήσει όλους τους ταλαντούχους νέους και να βγάλει προς τα έξω το πάθος που υπάρχει στην Ελλάδα.

Απώτερος στόχος του να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ όλοι οι επιφανείς του χώρου από όλες τις γωνιές της γης.

Το αποτέλεσμα της βραδιάς, μας είπε ο Ran, αποδεικνύει ότι τα πάντα είναι δυνατά. Φέραμε μαζί καλλιτέχνες από διάφορα μέρη του κόσμου, με διαφορετικά ακούσματα και τους βάλαμε να κάνουν το απίθανο. Να παίξουν unpluged διασκευές και έργα του Μίκη Θεοδωράκη.

Καταφέραμε να ανακοινώσουμε το LifeArt Media Festival με τόσο εντυπωσιακό τρόπο που άμεσα μας δώθηκε ηθική και υλική υποστήριξη. Με αυτό το τρόπο θα συνεχίσουμε να κάνουμε γνωστό το LifeArt Media Festival και να προσελκύουμε τον κόσμο που θα κάνει το LifeArt Media Festival μια τεράσια επιτυχία και θα αναδείξει την Ελλάδα και τους Έλληνες με ταλέντο με την έμπνευση που απορρέει από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το έργο του ίδιου του Μιχάλη Κακογιάννη.

Η συνάντηση μας έκλεισε με την υπόσχεση και των δύο, για ένα μελλοντικό ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση.

Save

Save

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.