Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά HotelBrain Capital – H νέα θυγατρική εταιρεία της HotelBrain

HotelBrain Capital – H νέα θυγατρική εταιρεία της HotelBrain

Στη σύσταση της νέας θυγατρικής εταιρείας HotelBrain Capital προχώρησε πριν από λίγους μήνες η διεθνώς διακεκριμένη HotelBrain, ως συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης εξειδίκευσής της στον τομέα της ολιστικής δια- χείρησης ξενοδοχειακών μονάδων.

 

Μέλος του δικτύου Endeavor Global από το 2013 για το καινοτόμο εφαρμοσμέ- νο επιχειρηματικό της μοντέλο, αλλά και με τις νέες προοπτικές εξέλιξης που έφερε την προηγούμενη χρονιά η συνεργασία της με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe, η ΗotelBrain, μέσω της HotelBrain Capital, εξελίσσει το μοντέλο διαχείρισής της σε ένα νέο, το management by guarantee, ιδανι- κό για όλους τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, οι οποίοι προσδοκούν στην βιωσιμότητα και απόδοση της επιχείρησής τους χωρίς προαιτούμενη – πλέον- την προσωπική εμπλοκή τους με αυτή.

Στόχος της ΗotelBrain Capital είναι η δημιουργία –μέσω win win μορφής μι- σθώσεων- χαρτοφυλακίου υφιστάμενων τουριστικών καταλυμμάτων, τα οποία μέσω της επένδυσης κεφαλαίων με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη, καθώς και με την αναβάθμιση και την επανατοτοποθέτησή τους στην αγορά, θα αυξή- σουν τελικά την αναγνωρισιμότητα και εμπορική αξία τους.

Η HotelBrain Capital διαθέτει ήδη στο δυναμικό της 16 ξενοδοχειακά κατα- λύμματα ανά την Ελλάδα (από την Κρήτη και την Άνδρο, μέχρι την Ηπειρωτική Ελλάδα και τους Παξούς). Το 2017 ο αριθμός αυτός προβλέπεται να αυξηθεί στα 25, με στόχο διετίας τις 60 ξενοδοχειακές μονάδες.

Όλα τα ξενοδοχεία της HotelBrain Capital απολαμβάνουν την μακρόχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία και το σύνολο των υπηρεσιών της HotelΒrain, της κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων, με το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο στην Ελλάδα, την Τουρκία, το Λίβανο, την Κύπρο, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Αυστρία και πρόσφατα την Ιταλία.

HoTELBRAIN IN NUMBERS

htls_brain_nos11 Τμήματα Hotel Management

155 Hotels

4.474 Δωμάτια στα υπό διαχείριση Ξενοδοχεία

9.997 Κλίνες στα υπό Διαχείριση Ξενοδοχεία

7 Χώρες

60+ Προορισμοί

60 Στελέχη & 190 Εποχιακοί υπάλληλοι

=4.000 θέσεις εργασίας στα υπό διαχείριση Ξενοδοχεία

HoTELBRAIN
GREECE / CYPRUS / LEBANoN / TURKEY / SERBIA / MoNTENEGRo / aUStria / ιtalY
Έπειτα από 15 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα της Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα, η HotelBrain έχει πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο Λίβανο (αρχές του 2012), στην Τουρκία (αρχές του 2013), στην Κύπρο (καλοκαίρι 2014), στην Σερβία και το Μαυροβούνιο (Οκτώβριος 2015), στην Αυστρία (Νοέμβριος 2015), καθώς και στην Ιταλία (2016).

Στόχος της HotelBrain είναι να μεταφέρει την τεχνογνωσία της στα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής κάθε χώρας, προσφέροντας, μέσω Ιδιωτικών Συμφω- νητικών Διαχείρισης, μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, όπως:
_ Μελέτες Σκοπιμότητας & Βιωσιμότητας

_ Μελέτες Ανάπτυξης
_ Υπηρεσίες Pre-opening
_ Πλήρη Λειτουργία και Διαχείριση του ξενοδοχείου σε καθημερινή βάση.

Mε την πολύχρονη εμπειρία, τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες τους κα- θώς και την προσωπική καθημερινή τους εμπλοκή στη λειτουργία του ξενοδο- χείου η HotelBrain στο εξωτερικό επιτυγχάνει:

_  Tη μεγιστοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ξενοδοχειακής επιχείρησης.
_  Tα υψηλότερα πρότυπα της φιλοξενίας και του ποιοτικού service.
_  Tην αναγνωρισιμότητα και τη φήμη του ξενοδοχείου σε παγκόσμιο επίπεδο.
_  Tην ένταξη της ξενοδοχειακής μονάδας σε ένα ισχυρό όμιλο όπως, για παράδειγμα, αυτός των SLH, των Leading Hotels of the World και των Relais & Chateaux.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.