Αρχική Αεροπορικά Νέα H QATAR AIRWAYS ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ...

H QATAR AIRWAYS ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ & ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ BUSINESS TRAVELLER ASIA-PACIFIC 2016

Οι business ταξιδιώτες συνεχίζουν να προτιμούν την Qatar Airways για τα επαγγελματικά τους ταξίδια

Η Qatar Airways βραβεύτηκε, για μια ακόμη φορά, ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία για τη Μέση Ανατολή και Αφρική στα Βραβεία Business Traveller Asia-Pacific, που πραγματοποιήθηκαν στο Χονγκ Κόνγκ την περασμένη εβδομάδα.  Η βράβευση αυτή απονέμεται στην Qatar Airways για 7η συνεχή χρονιά.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways Group, ο εξοχότατος κ. Akbar Al Baker, δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα η διάκριση ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία για τη Μέση Ανατολή/Αφρική για έβδομη συνεχή χρονιά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πιστούς επιβάτες μας για τη συνεχή υποστήριξή τους και για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας δίνουν. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλο το προσωπικό μας για τη συνεχή αφοσίωσή του για την προσφορά εξαιρετικών, βραβευμένων ταξιδιωτικών εμπειριών και προϊόντων στους επιβάτες μας.»
Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις συνεχείς επιτυχίες της Qatar Airways στο έτος και είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αντανακλά τα συναισθήματα των πελατών. Μερικές από τις πρόσφατες διακρίσεις που έχει λάβει η Qatar Airways περιλαμβάνουν το βραβείο «Best For Business» από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller, την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο από το AirHelp – έναν  ανεξάρτητο οργανισμό για τα δικαιώματα των καταναλωτών σε σχέση με τις αεροπορικές εταιρείες – για την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και ποιότητας, την ακρίβεια στην εκτέλεση των δρομολογίων και την διαδικασία επεξεργασίας αποζημιώσεων. Η εταιρεία βραβεύτηκε επίσης και για την Καλύτερη Business Class παγκοσμίως, για το Καλύτερο Business Class Lounge και για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση Επίγειου Προσωπικού στη Μέση Ανατολή στα διάσημα βραβεία Skytrax 2016.
Εκπροσωπώντας την αεροπορική εταιρεία στα Business Traveller Asia-Pacific 2016, ο κ. Paul Johannes, Αντιπρόεδρος της Qatar Airways για τη Βόρεια Ασία, δήλωσε: «Είναι τιμή μου που παρέλαβα αυτό το βραβείο εκ μέρους της Qatar Airways και που η εταιρεία αναγνωρίστηκε ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες για την Ασία και τον Ειρηνικό. Η αγορά της Ασίας αποτελεί βασικό κομμάτι των δραστηριοτήτων και του δικτύου της Qatar Airways και είμαστε περήφανοι που οι ταξιδιώτες της περιοχής συνεχίζουν να μας δείχνουν την προτίμησή τους. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των ταξιδιωτών μας.»
Λόγω της αυξημένης ζήτησης, η Qatar Airways προχώρησε σε αύξηση της χωρητικότητας προς το Guangzhou (από 1η Ιουλίου) και το Σίδνεϊ (από 16 Σεπτεμβρίου), με αεροσκάφη Α380 517 θέσεων και στις τρεις κατηγορίες εισιτηρίων. Το A380 της Qatar Airways διαθέτει δύο ορόφους, με την Πρώτη και Διακεκριμένη θέση, καθώς επίσης και το σαλόνι, να βρίσκονται στο επάνω διάζωμα.
Η Qatar Airways προσφέρει πρακτικά δρομολόγια πτήσεων για τους ταξιδιώτες Ασίας/Ειρηνικού προς τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη, με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο, με μέσο όρο λειτουργίας κάτω των πέντε ετών. Η αεροπορική εταιρεία χρησιμοποιεί μερικά από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα αεροσκάφη παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του A350, το οποίο χρησιμοποίησε πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο και το Boeing Dreamliner, το οποίο χρησιμοποίησε πρώτη στη Μέση Ανατολή.
Τα βραβεία Business Traveller Asia-Pacific 2016 αναδεικνύουν τους καλύτερους στην ταξιδιωτική βιομηχανία, τις εταιρείες που καταβάλλουν τις μεγαλύτερες δυνατές προσπάθειες για να κάνουν τις εμπειρίες των ταξιδιωτών όσο το δυνατόν πιο απολαυστικές και άνετες. Τα βραβεία είναι ανεξάρτητα και βασίζονται σε ψήφους από τους αναγνώστες τους – επιβάτες της διακεκριμένης θέσης και ταξιδιώτες που πετούν συχνά – και επικυρώνονται από κορυφαία στελέχη παγκόσμιων ερευνητικών εταιρειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.