Αρχική Αεροπορικά Νέα Alitalia: Σημαντικές πληροφορίες για τους επιβάτες που ταξιδεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο

Alitalia: Σημαντικές πληροφορίες για τους επιβάτες που ταξιδεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Alitalia αναβαθμίζει τα πληροφοριακά της συστήματα από τις 9 μμ ώρα Ελλάδος της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου

Σημαντικές πληροφορίες για τους επιβάτες που ταξιδεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο
Σας ενημερώνουμε ότι η Alitalia πρόκειται να  πραγματοποιήσει μία σημαντική αναβάθμιση των πληροφοριακών της συστημάτων από τις 9 μμ ώρα Ελλάδος της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου 2016 μέχρι και όλη την ημέρα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2016, με σκοπό την βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας  των επιβατών.
 
Για να πραγματοποιήσει την τεχνική μετάβαση και την ενεργοποίηση του νέου συστήματος, θα καταστεί απαραίτητο να διακοπεί η λειτουργία πωλήσεων on-line και κρατήσεων μέσω  call center κατά την άνω αναφερθείσα χρονική περίοδο, στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, δεν θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων, αλλαγής κρατήσεων, ή πραγματοποίησης check–in, μέσω της ιστοσελίδας alitalia.com του Alitalia App, των call centers του Αερομεταφορέα αλλά και ούτε μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων συμπεριλαμβανομένων των on-line.    

Κατά την ίδια περίοδο, αγορά εισιτηρίων και αλλαγή κράτησης θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στα εκδοτήρια εισιτηρίων των Αεροδρομίων, από όπου αναχωρεί η σχετική πτήση.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν το Σαββατοκύριακο πρέπει να κάνουν online check-in πριν τις 9 μμ ώρα Ελλάδος της 14ης Οκτωβρίου.

Συνιστάται στους επιβάτες να μεταβούν στο αεροδρόμιο πολύ νωρίς. Τα γκισέ για check-in θα είναι ανοιχτά 3 ώρες νωρίτερα για τις πτήσεις εσωτερικού και 4 ώρες νωρίτερα για τις διεθνείς πτήσεις.  

Το πρόγραμμα πτήσεων δεν θα επηρεαστεί από την αναβάθμιση του συστήματος και οι  λειτουργίες θα συνεχίσουν κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Η Alitalia θα αυξήσει το προσωπικό που θα είναι σε υπηρεσία στα call centers και στα  αεροδρόμια προκειμένου να εξυπηρετήσει  τους επιβάτες που ταξιδεύουν την  συγκεκριμένη περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες που ταξιδεύουν  αυτό το σαββατοκύριακο μπορούν να επικοινωνήσουν με  το  Call Center  Ελλάδος  στο 210 9988888  ή να επισκεφθούν το alitalia.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.