Αρχική Αεροπορικά Νέα Alitalia: Περισσότερα από δύο εκατομμύρια αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση

Alitalia: Περισσότερα από δύο εκατομμύρια αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση

Περισσότερα από δύο εκατομμύρια αεροπορικά εισιτήρια Alitalia σε τιμή προσφοράς είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από σήμερα προς πώληση,  στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας προωθητικής ενέργειας για ταξίδια σε ολόκληρο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων από Αθήνα για Ιταλία ξεκινούν από  €119 με επιστροφή, τελική τιμή με αποσκευή και χειραποσκευή, για Ευρώπη από €109  με επιστροφή, τελική τιμή με αποσκευή και χειραποσκευή και για τον υπόλοιπο κόσμο από €299 με επιστροφή, τελική τιμή με αποσκευή και χειραποσκευή.
Εκπτωτικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις 06 Νοεμβρίου και ισχύουν για ταξίδια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.  
Η Lorna Dalziel, SVP Global Sales της Alitalia, δήλωσε: “Οι εκπτωτικοί αυτοί αεροπορικοί ναύλοι θα δώσουν στους ταξιδιώτες μια μεγάλη ευκαιρία για να πετάξουν σε όλη την Ιταλία, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο  στην Εconomy ή στην Premium Economy ή στην Business class. Οι διαθέσιμες τιμές είναι εξαιρετικά ελκυστικές.”
Αγορές εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν online στο  alitalia.com, μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων, μέσω του Alitalia Customer Centre καλώντας το +30 210.99.88.888 ή από το εκδοτήριο εισιτηρίων του αεροδρομίου.
 Τα Μέλη του προγράμματος MilleMiglia έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μίλια σε όλους τους ναύλους της προσφοράς και όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν στην Premium Economy ή στην  Business class θα λάβουν extra bonus 5.000 μιλίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.