Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεργασία «We do local» και «Costa Nostrum – Sustainable Beaches»

Συνεργασία «We do local» και «Costa Nostrum – Sustainable Beaches»

Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν το Costa Nostrum – Sustainable Beaches και η «Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ» – διαχειρίστρια εταιρεία του προτύπου «We do local».

wedolocal-copy Το «We do local» και η «Costa Nostrum – Sustainable Beaches» συμφώνησαν για` την αμοιβαία συνεργασία τους, με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη και αποδοτικότερη διαχείριση των παραλιών των ξενοδοχειακών μονάδων, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο συνθήκες προώθησης των ξενοδοχείων στους επισκέπτες, αλλά και δημιουργώντας τουριστικά οφέλη τόσο για τις μονάδες όσο και για τον προορισμό Κρήτη.

Σε μια εποχή οικονομικής και γενικότερης κρίσης, η σύνδεση και η στενή συνεργασία φορέων, οργανισμών και παραγόντων του τουρισμού για ένα κοινό σκοπό, όπως είναι η ανάπτυξη του βιώσιμου τουρισμού με ποικίλα περιβαλλοντικά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη τόσο για τους τουριστικούς προορισμούς, όσο και για τον ίδιο τον τουριστικό τομέα, κρίνεται ως επιχειρηματική & κοινωνική αναγκαιότητα.

Το «We do local» αποτελεί σημείο αναφοράς για την συντονισμένη στρατηγική ανάδειξη της αξίας της τουριστικής εμπειρίας και της αριστείας του τουριστικού επιχειρείν στην Ελλάδα. Αποτελεί έναν ουσιαστικό μοχλό τοπικής, οικονομικής, πολιτιστικής, οικολογικής και κοινωνικής ανάπτυξης για την κοινωνία, στην οποία δρα, υπό συγκεκριμένους όρους και αυστηρές προδιαγραφές, παρουσιάζοντας μετρήσιμα αποτελέσματα.

Το «Costa Nostrum – Sustainable Beaches» από την πλευρά του είναι ένα πρότυπο και καινοτόμο «εργαλείο» που μπορεί να διασφαλίσει με αντικειμενικό τρόπο την αειφόρο ανάπτυξη των παραλιών της Μεσογείου, προασπίζοντας πρωτίστως την προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής περιμετρικά των αειφόρων παραλιών Costa Nostrum και εξασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή και ευμάρεια των πολιτών της περιοχής.

Κοινή επιδίωξη τόσο του προτύπου «We do local» όσο και του προτύπου «Costa Nostrum – Sustainable Beaches» είναι η ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και η ανάδειξη της Ελλάδας μέσα από τις τουριστικές επιχειρήσεις ως κορυφαίος βιώσιμος τουριστικός προορισμός με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της γνώρισμα την φιλοξενία. Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη 04-10-2016 στα γραφεία της Τοπικής Παραγωγής και Φιλοξενίας ΑΕ- We do local στο Ηράκλειο Κρήτης, οι κκ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ- We do local και ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας Costa Nostrum ΕΠΕ κ. Ζησιμόπουλος Βασίλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.