Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στις 14-17 Οκτωβρίου η 1η Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό

Στις 14-17 Οκτωβρίου η 1η Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό

Την πρώτη έκθεση στην Ελλάδα για τον εναλλακτικό τουρισμό διοργανώνει από τις 14-17 Οκτωβρίου ο Δήμος Ναυπακτίας.

Η πόλη της Ναυπάκτου καλεί επαγγελματίες αλλά και επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό να επισκεφτούν την ‘Nostos’ Greek Alternative Tourism Expo προκειμένου να ανακαλύψουν εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όλες τις εποχές του χρόνου με στόχο την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Βασικό στοιχείο της έκθεσης είναι η ευκαιρία που δίνεται στους συμμετέχοντες στη ‘Νostos’ Greek Alternative Tourism Expo 2016 να έρθουν σε επαφή με hosted buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό που εξειδικεύονται στον εναλλακτικό τουρισμό και να προχωρήσουν στη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών.

Στο πλαίσιο της ‘Νostos’ Greek Alternative Tourism Expo 2016 θα υπάρξει μία σειρά από συνεδριακές εκδηλώσεις. Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών όπως και εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρονται μέσα από τον εναλλακτικό τουρισμό.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες και επιδείξεις αθλημάτων όπως mountain bike, ιππασία, τοξοβολία και kite surf σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης. Επιπλέον, θα υπάρξουν και εκδηλώσεις γύρω από τη γαστρονομία αλλά και συναυλίες καλλιτεχνών.
Περισσότερες πληροφορίες: info@nostosexpo.gr, τηλ. 26340 38116 και στην επίσημη ιστοσελίδα της “Nostos” Expo 2016: www.nostosexpo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.