Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ETIHAD AIRWAYS ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Η ETIHAD AIRWAYS ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Η ομάδα διαχείρισης κεφαλαίου της Etihad Airways αναγνωρίστηκε και πάλι για την αριστεία της στη διαχείριση των κεφαλαίων της αεροπορικής εταιρείας με τρεις κορυφαίες διακρίσεις στα Middle East, African & Islamic Finance Aviation 100 Awards 2016 που παρουσίασε η Airline Economics στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα.

Μετά από μια σειρά από επιτυχίες τους τελευταίους μήνες με σημαντικά βραβεία από διάφορες διοργανώσεις στο Λονδίνο, το Μαϊάμι και το Ντουμπάι, η Etihad Airways κέρδισε τις εξής επιπλέον διακρίσεις για:

– Τη Συνολική Συμφωνία της Χρονιάς σε Μέση Ανατολή & Αφρική για τις συναλλαγές ομολόγων των Εταίρων της (Etihad Airways Partners, EAP) συνολικού ύψους 1,2 δις δολαρίων Η.Π.Α.

– Την Ομάδα Διαχείρισης Κεφαλαίου της Χρονιάς σε Μέση Ανατολή & Αφρική

– Τον Διαχειριστή Κεφαλαίου της Χρονιάς σε Μέση Ανατολή & Αφρική που απονεμήθηκε στον επικεφαλής της ομάδας Ricky Thirion

Μία πενταετής χρηματοδοτική συναλλαγή-ορόσημο 700 εκατομμυρίων δολαρίων Η.Π.Α., η οποία ολοκληρώθηκε από τους Etihad Airways Partners το Νοέμβριο του 2015 ακολουθήθηκε από μια έκδοση επιπλέον 500 εκατομμυρίων δολαρίων Η.Π.Α. τον Απρίλιο του 2016. Ο αριθμός κεφαλαίων αυξήθηκε για την υποστήριξη των απαιτήσεων της Etihad Airways, της θυγατρικής της Etihad Airport Services και πέντε στρατηγικών εταίρων του αερομεταφορέα – την airberlin, την Air Serbia, την Air Seychelles, την Alitalia και την Jet Airways.
 
Η πρωτοποριακή χρηματοδότηση από θεσμικούς επενδυτές ήταν η πρώτη κοινή χρηματοδότηση της αεροπορικής βιομηχανίας στις αγορές δανειακών κεφαλαίων.

Η πολυεθνική ομάδα διαχείρισης κεφαλαίου της Etihad Airways ήταν σε θέση να επιτύχει αυτά τα σημαντικά αποτελέσματα συγκεντρώνοντας μια ολοκληρωμένη σειρά από σύνολα δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν τον έλεγχο μετρητών και ρευστότητας, τη διαχείριση κινδύνων και διασφαλίσεων, τη χρηματοδότηση και τις σχέσεις με τους τραπεζικούς εταίρους, τους επενδυτές και τους οργανισμούς αξιολόγησης. Η ομάδα διαχείρισης κεφαλαίου είναι επίσης υπεύθυνη για την ασφάλιση, τις άμεσες πληρωμές των πελατών, καθώς και για τα ακίνητα και τις υποδομές.

Ο Ricky Thirion, ο οποίος ηγήθηκε του τμήματος κεφαλαίου από την ένταξή του στην εταιρεία σχεδόν πριν από 10 χρόνια, τιμήθηκε για την εξαιρετική δουλειά και την ηγεσία του για την οικοδόμηση μιας παγκοσμίου κλάσης οργάνωσης τμήματος κεφαλαίου.

Ο James Rigney, Οικονομικός Διευθυντής του Etihad Aviation Group, δήλωσε: «Η ομάδα διαχείρισης κεφαλαίου του ομίλου υπό την ηγεσία του Ricky έχει εργαστεί ακούραστα για να επιτύχει μια δυναμική ικανότητα παγκόσμιας διαχείρισης κεφαλαίου. Τεράστιο ποσοστό χρόνου, προσπάθειας και πόρων έχει δαπανηθεί για δημιουργικές και αναπτυξιακές διαδικασίες και για την προετοιμασία οικονομικών επιχειρηματικών σχεδίων που πηγαίνουν τον όμιλο σε ένα νέο επίπεδο».

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Etihad Aviation Group, πρόσθεσε: «Η Etihad Airways είναι γνωστή για την επίτευξη αριστείας και την προώθηση της καινοτομίας σε ολόκληρη την επιχείρησή μας. Οι μοναδικές συναλλαγές των ομολόγων μας εξακολουθούν να αναγνωρίζονται από τη διεθνή οικονομική κοινότητα, η οποία καταδεικνύει τη μετοχική επενδυτική στρατηγική μας στον τομέα των αεροπορικών εταιρειών ως προοδευτική και ενισχύει το επίπεδο της εμπιστοσύνης του επιχειρηματικού μας μοντέλου στην αγορά».

«Χάρη στον James Rigney και την ομάδα διαχείρισης κεφαλαίου με επικεφαλής τον Ricky Thirion οικοδομήθηκε ένα ισχυρό τμήμα κεφαλαίου και δημιουργήθηκε το γενικό πλαίσιο με τους εταίρους μας για την ολοκλήρωση των δύο επιτυχών συναλλαγών ομολόγων, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε εν μέσω απαιτητικών οικονομικών συνθηκών».

Η Airline Economics, τμήμα του ομίλου αεροπορικών εκδόσεων Aviation News, θεωρείται από τις κορυφαίες εκδόσεις της αεροπορικής βιομηχανίας για τα διορατικά δημοσιεύματα και τις αναλύσεις της. Τα βραβεία απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια των Airline Economics

Growth Frontiers, της πρώτης οικονομικής εκδήλωσης στον χώρο της αεροπορικής βιομηχανίας στο Ντουμπάι που διοργανώθηκε από την Airline Economics για τους ιδιοκτήτες, τους επενδυτές και τους φορείς εμπορικής εκμετάλλευσης αεροσκαφών σε ολόκληρο τον κλάδο των αερομεταφορών.

Στη φωτογραφία, ο Ricky Thirion, Etihad Aviation Group Treasurer (που απεικονίζεται πέμπτος από αριστερά) με τα μέλη της ομάδας διαχείρισης κεφαλαίου στα Middle East, African & Islamic Finance Aviation 100 Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Ντουμπάι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.