Αρχική Βραβεία Νικητές οι Έλληνες στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων του 2016!

Νικητές οι Έλληνες στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων του 2016!

Νικητές οι Έλληνες στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων του 2016!Το πρώτο βραβείο κατέκτησαν οι πυροτέχνες Παύλος και Φίλιππος Νάνος στο παγκόσμιο διαγωνισμό πυροτεχνημάτων που διεξήχθη στις ΗΠΑ το περασμένο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στη πόλη Σινσινάτι.

Το θέαμα προσέλκυσε 20.000 θεατές που παρακολουθήσαν κάθε χώρα να πραγματοποιεί μια 8 λεπτη παράσταση πυροτεχνημάτων. Αντιμέτωποι στη τελική ευθεία βρέθηκε η Ελλάδα με τις Φιλιππίνες, νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού του 2013 στη Γερμανία και την Νότια Αφρική με 7 διεθνή βραβεία στο ενεργητικό τους.

Η ελληνική ομάδα παρουσίασε μια 8 λεπτη χορογραφία πυροτεχνημάτων και κατάφερε να αποσπάσει τις ψήφους της κριτικής επιτροπής και του κοινού παρότι χρησιμοποίησε μόλις 840 πυροτεχνήματα περίπου 30% λιγότερα από τους υπολοίπους. Στο πρόγραμμα τους εισήγαγαν μια νέα τεχνοτροπία εναέριας γραφής με φλεγόμενα pixel, το pyrotechnic mapping.

Είναι η τρίτη συνεχής πρωτιά για τα αδέλφια Νάνου μετά την πρώτη θέση πέρυσι στο παγκόσμιο διαγωνισμό που διοργανώθηκε στο Βέλγιο και το 2014 στη Τσεχία. Συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση στα πυροτεχνήματα για 4η γενιά εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες στο κλάδο τους σε events σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.