Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ETIHAD AIRWAYS ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ TTG...

Η ETIHAD AIRWAYS ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ TTG ΑΣΙΑΣ

Η ETIHAD AIRWAYS ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ TTG ΑΣΙΑΣΗ Etihad Airways αναδείχτηκε «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία – Διακεκριμένης Θέσης» στα TTG Travel Awards για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η ψηφοφορία του κορυφαίου βραβείου πραγματοποιείται από τους αναγνώστες του TTG Ασίας, TTG Κίνα, TTG Ινδίας, TTGmice, TTGassociations, TTG-BTmice Κίνας και την TTG Asia Luxury.

Ο Αντιπρόεδρος Αυστραλίας και Ασίας της Etihad Airways, Lindsay White, παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας κατά την 27η Ετήσια Τελετή των TTG Travel Awards 2016 κατά το επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στην Μπανγκόκ χθες το βράδυ.

Ο κ. White δήλωσε ότι το βραβείο αντικατοπτρίζει τη δύναμη των εταιρικών σχέσεων της εταιρείας με το εμπορικό σήμα και τη σημαντική επένδυση της Etihad Airways στην εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες της Διακεκριμένη της Θέσης.

«Έχοντας ψηφιστεί ως «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία – Διακεκριμένης Θέσης» για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί απόδειξη για την τεράστια υποστήριξη που λαμβάνουμε από την ταξιδιωτική βιομηχανία σε όλη την Ασία και τον Ειρηνικό».

«Οι συνεργάτες μας είναι σημαντικοί για την επιτυχία μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προσφέρουμε μια παγκόσμιας κλάσης εμπειρία προϊόντων και φιλοξενίας που είναι υπερήφανοι να πουλάνε».

«Έχουμε επενδύσει σημαντικά στα προϊόντα Διακεκριμένης Θέσης και στις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια πρωτοφανής άνεση, στυλ και φιλοξενία κάθε μέρα, σε κάθε πτήση μας».

«Τα πρωτοποριακά Studios Διακεκριμένης Θέσης στον στόλο μας των Α380 και B787 Dreamliners, ειδικότερα, έχουν επαναπροσδιορίσει τα premium αεροπορικά ταξίδια, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για την κατηγορία των επιχειρηματικών ταξιδιών σε όλο τον κόσμο».

Οι επισκέπτες της Διακεκριμένης Θέσης της Etihad Airways μπορούν να απολαύσουν πλήρως επίπεδα κρεβάτια με άμεση πρόσβαση στο διάδρομο για κάθε αεροσκάφος ευρείας ατράκτου. Οι αποκλειστικοί Διευθυντές Τροφίμων και Ποτών, επιλεγμένοι από τα καλύτερα ιδρύματα του κόσμου, επιβλέπουν ένα πλούσιο a la carte μενού και ένα «Δειπνήστε ότι ώρα θέλετε» μενού. Σε πτήσεις εξαιρετικά μεγάλων αποστάσεων, η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη υπηρεσία τακτοποίησης κρεβατιού το βράδυ, κιτ ανέσεων, βαμβακερές πιτζάμες, και παντόφλες.

Στο έδαφος, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στα πολυτελή σαλόνια του αεροδρομίου και στις υπηρεσίες λιμουζίνας σε επιλεγμένα σημεία σε όλο τον κόσμο. Το Premium Lounge στον κόμβο της εταιρείας στο Άμπου Ντάμπι, διαθέτει Six Senses Spa και υπηρεσίες Style & Shave από τις εγκαταστάσεις της Etihad, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα προσωπικής φροντίδας και χαλαρωτικών θεραπειών.

Τα βραβεία TTG Travel έχουν αναγνωριστεί ως τα καλύτερα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ασίας και του Ειρηνικού από το 1989. Αυτή η ετήσια εκδήλωση αναγνωρισμένου κύρους τιμά οργανισμούς και ιδιώτες σε τέσσερις κατηγορίες – Ταξίδια Προμηθευτή, ταξιδιωτικό Γραφείο, Εξαιρετικές Επιδόσεις και Travel Hall of Fame.

Το βραβείο «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία – Διακεκριμένης Θέσης» καθορίζεται με διάφορα κριτήρια επιδόσεων: παροχή των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών, καλύτερα δρομολόγια και δίκτυο, βαθμός φιλικότητα της εταιρείας από την άποψη κρατήσεων, αριθμός επιβεβαιωμένων κρατήσεων και φόρων και ο βαθμός επαγγελματισμός της εταιρείας στο τμήμα πωλήσεων, καθώς και η ομάδα μάρκετινγκ.

Η Etihad Airways προσφέρει στον ταξιδιωτικό τομέα της Ασίας-Ειρηνικού ένα φάσμα εκπαίδευσης, υποστήριξης πωλήσεων και προγραμμάτων ανταμοιβής και αναγνώρισης. Αυτές περιλαμβάνουν ένα ειδικό ταξιδιωτικό portal, ένα πρόγραμμα κινήτρων ανταμοιβών που ονομάζεται «SuperSeller», ταξίδια εξοικείωσης του ταξιδιωτικού πράκτορα και άλλα τοπικά προγράμματα μάρκετινγκ.

Save

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.