Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Creta Maris Beach Resort: Διάλεξη του Δρ. Ευθύμιου Λέκκα & Άσκηση Εκκένωσης

Creta Maris Beach Resort: Διάλεξη του Δρ. Ευθύμιου Λέκκα & Άσκηση Εκκένωσης

Creta Maris - PoolΤην Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016, στις 10:50 π.μ. το ξενοδοχείο «Creta Maris Beach Resort» σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές πρόκειται να πραγματοποιήσει άσκηση εκκένωσης των χώρων του λόγω σεισμού.

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την εκκένωση των χώρων του ξενοδοχείου από τους διαμένοντες και το προσωπικό, λόγω εκδήλωσης σεισμικής δόνησης, με επακόλουθο την έκρηξη από διαρροή υγραερίου και εκδήλωση φωτιάς σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου, καθώς και κατάρρευση τοιχοποιίας με ύπαρξη τραυματιών.

Η προαναφερθείσα άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη του καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Τμήματος  Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  Δρ. Ευθύμιου Λέκκα.

Στα πλαίσια της άσκησης, θα προηγηθεί διάλεξη από τον Δρ. Λέκκα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, στις 11:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Creta Maris (αίθουσα Ζεύς).

Ως εκ τούτου,  σας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για παρακολούθηση της διάλεξης του καθηγητή Λέκκα καθώς και της άσκησης εκκένωσης του ξενοδοχείου.

Στόχος της άσκησης είναι η διασφάλιση της άρτιας οργάνωσης της ομάδας πυρασφάλειας του ξενοδοχείου και συνεπώς η διασφάλιση της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Για την διεξαγωγή της άσκησης θα διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους περιμετρικά του ξενοδοχείου από τις 10:30 π.μ. μέχρι και τις 11:30 π.μ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.