Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 6ο Διεθνές Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

6ο Διεθνές Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ – 6th International Conference on Digital Heritage – EUROMED 2016
31 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2016 –
Filoxenia Conference Centre- ΄
ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΚΥΠΡΟΣ
Η μεγάλη συνάντηση της Διεθνούς Επιστημονικής Κοινότητας για την Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας

euromedΗ διάσωση του Ελληνικού Πολιτισμού, μέσα από την Ψηφιοποίηση και τις Νέες Τεχνολογίες, είναι ένα στοίχημα, που πρέπει όλοι μαζί να κερδίσουμε, τονίζει ο Conference Chair, Dr. Marinos Ioannides.
Το χρωστάμε στις Νέες Γενιές, το χρωστάμε σε όλη την ανθρωπότητα.
Γι’ αυτό και δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε!


Το 6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ-
6th International Conference on Cultural Heritage EUROMED 2016, διοργανώνεται στην Κύπρο, από το ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ -ΤΕΠΑΚ- Εργαστήριο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς και που φέτος θα πραγματοποιηθεί από 31 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου 2016 στη Λευκωσία, στο υπερσύγχρονο Filoxenia Conference Centre.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου EuroMed 2016 -Λευκωσία-Κύπρος (30/10-5/11/2016), θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να επιτευχθεί ανταλλαγή γνώσης και εμπειριών για τα αποτελέσματα της έρευνας στην πολιτιστική κληρονομιά και τις ψηφιακές τεχνολογίες και να συζητηθούν οι τρέχουσες και οι μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο και να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνέργειες μεταξύ Φορέων της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και με τα μεγαλύτερα Ερευνητικά Εργαστήρια και Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο, που στέλνουν εκπροσώπους τους, για την καλύτερη αξιοποίηση των ίσων ευκαιριών μέσα στην Ευρώπη και πρόσβαση σε ευρωπαϊκούς, αλλά και παγκόσμιους πόρους, που προορίζονται για τον Πολιτισμό.

Τα Συνέδρια Ψηφιοποίησης Euromed ( International Euro-Mediterranean Conference), που τελούν υπό την Αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σημαντικών επιστημόνων από όλη την υφήλιο και αποτελούν, κάθε δύο (2) χρόνια, το μεγάλο ραντεβού όλων των μελών της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, η οποία μέσα από το Συνέδριο αυτό, παρουσιάζει τις έρευνες, τις εξελίξεις, τις νέες τεχνολογίες και τα αποτελέσματα μεγάλων ερευνητικών προγραμμάτων και εργασιών, πάνω στο τεράστιο θέμα της Ψηφιοποίησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ανθρώπου.

Σημαντικοί επιστήμονες, διεθνούς και εγνωσμένου κύρους, συμμετέχουν και φέτος ως Key-Note Speakers και μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους στους Συνέδρους, που έρχονται από όλο τον κόσμο για να συμμετέχουν σε ένα γεγονός που τηρεί υψηλές προδιαγραφές και αυστηρά επιστημονικά κριτήρια.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη Ιστοσελίδα του Συνεδρίου:www.euromed2016.eu, μέσα από την οποία μπορείτε να δηλώσετε τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας ( REGISTRATION FORM).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.