Αρχική General Τριπλάσια η επιβατική κίνηση της Olympic Air στην Πάρο τον Αύγουστο –...

Τριπλάσια η επιβατική κίνηση της Olympic Air στην Πάρο τον Αύγουστο – 1ο μήνα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου

paros-apt-newΤριπλάσια η επιβατική κίνηση της Olympic Air στην Πάρο τον Αύγουστο, πρώτο μήνα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου που επέτρεψε την χρήση μεγαλύτερων αεροσκαφών. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2016, η Olympic Air μετέφερε 18.725 επιβάτες, τριπλάσιους σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015.

PAROS_1Η Olympic Air υποστήριξε τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου με μεγαλύτερα αεροσκάφη, περισσότερες συχνότητες, αλλά και απευθείας σύνδεση με την Θεσσαλονίκη. Επίσης, για να αποκτήσει δυναμική ως προορισμός η Πάρος, προσφέρθηκαν μέσα στον Αύγουστο περισσότερες από 10,000 θέσεις με 39 & 55 ευρώ από την Πάρο και την Αθήνα αντίστοιχα.

paros-apt-new-aug-16

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN και της Olympic Air, κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε: «Πρώτος μήνας λειτουργίας του νέου αεροδρομίου της Πάρου και ήδη έχουμε τριπλάσια κίνηση. Βλέπουμε ακόμη τα πρώτα μόνο δείγματα της προοπτικής του προορισμού. Το 2017 με επαρκή χρόνο για προπωλήσεις και δια-συνδεσιμότητα με όλο το δίκτυο εξωτερικού της ΑEGEAN από την Αθήνα, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά. Η αποτελεσματική συνεργασία με την ΥΠΑ για την εκτέλεση του έργου του τερματικού σταθμού, με χρηματοδότηση και επίβλεψη της εταιρείας μας σε μόνο 102 ημέρες, αποδίδει ήδη σημαντικά. Είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε στην απελευθέρωση της αναπτυξιακής δυναμικής της Πάρου». Επιπλέον ο κ. Γερογιάννης δήλωσε: «Κρίνοντας το καλοκαίρι του 2016 για  όλο μας το δίκτυο, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα με αδύναμο Μάιο και κυρίως Ιούνιο που επηρέασαν αρνητικά την πορεία του πρώτου εξαμήνου, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είχαν ικανοποιητική πορεία σε πληρότητες και ανάπτυξη της κίνησης.  Παράλληλα και η δυναμική των προ-κρατήσεων, για το κλείσιμο της σαιζόν, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου διαμορφώνεται θετικά τόσο σε παλιότερους, όσο και στους νέους προορισμούς του δικτύου μας».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση του νέου διαδρόμου της Πάρου από το ελληνικό δημόσιο, η Olympic Air υπήρξε φορέας εκτέλεσης και χρηματοδότησης του έργου ολοκλήρωσης και λειτουργίας του σταθμού επιβατών, αλλά και των έργων υποδομής του νέου αερολιμένα Πάρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.