Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με τους θεσμοθετημένους κοινωνικούς εταίρους συναντήθηκε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της...

Με τους θεσμοθετημένους κοινωνικούς εταίρους συναντήθηκε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της επίσκεψής του στην 81η ΔΕΘ

«Στήριξη των τριών προαπαιτουμένων των μικρομεσαίων ζήτησε η ΕΣΕΕ από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας»

mitsotakis-13-9-2016 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της επίσκεψής του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε, σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, με τους θεσμοθετημένους κοινωνικούς εταίρους, στα νέα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

mitsotakis-13-9-2016_nΕιδικότερα, συναντήθηκε με τους προέδρους και εκπροσώπους της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.