Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Σαντορίνη σε δημοφιλή εκπομπή ολλανδικού καναλιού

Η Σαντορίνη σε δημοφιλή εκπομπή ολλανδικού καναλιού

santoriniΓυρισμένο εξ ολοκλήρου στη Σαντορίνη την περασμένη άνοιξη (29 Απριλίου – 6 Μαΐου), προβλήθηκε προχθές 12 Σεπτεμβρίου από το ολλανδικό κανάλι RTL4 το νέο επεισόδιο της ιδιαίτερα δημοφιλούς εκπομπής «Nooit meer naar huis» («Ποτέ ξανά στο σπίτι»), προσελκύοντας το ενδιαφέρον περισσότερων από 600.000 τηλεθεατών.

Το ταξίδι της ομάδας παραγωγής στο νησί διοργάνωσε το Γραφείο ΕOT Κάτω Χωρών, το οποίο εξασφάλισε τη φιλοξενία των μελών της, καθώς και το συντονισμό του προγράμματος περιηγήσεων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 
Η εκπομπή «Ποτέ ξανά στο σπίτι» έχει παρουσιαστή τον Gordon, έναν από τους διασημότερους τραγουδιστές της χώρας, και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ολλανδικό κοινό. Τo συγκεκριμένο επεισόδιο παρουσίασε τη Σαντορίνη στο ευρύ κοινό της χώρας, με το ταξιδιωτικό ύφος των γυρισμάτων και τα κολακευτικά σχόλια του Gordon να αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη μοναδική γοητεία του νησιού και να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη την απαράμιλλη ατμόσφαιρα των διακοπών στην Ελλάδα. 
Δείτε το trailer του επεισοδίου, εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.