Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Αττικής ολοκληρώνει τη φωτεινή σηματοδότηση στον κόμβο Ιππικού Κέντρου –...

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκληρώνει τη φωτεινή σηματοδότηση στον κόμβο Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Ανάβυσσος

%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%ce%b2%ce%b9%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%cf%85%cf%83%cf%83%ce%bf%cf%82Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την ολοκλήρωση του έργου «Βελτίωση Οδικού Τμήματος: Κόμβος Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Λαγονήσι – Ανάβυσσος», είναι η υπογραφή της Σύμβασης για την «Ολοκλήρωση εγκατάστασης οδοφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στο τμήμα: Κόμβος Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Ανάβυσσος από χιλιομετρική θέση 0+00 έως 5+804,20», προϋπολογισμού 565.000€ (με ΦΠΑ) από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Με τη συγκεκριμένη σύμβαση ολοκληρώνεται ένα τεράστιο έργο υποδομής για την Ανατολική Αττική, το οποίο ξεκίνησε το 2006 με τη σύνταξη μελετών από το τότε ΥΠΕΧΩΔΕ). Οι σχετικές δημοπρατήσεις έγιναν την περίοδο 2009-2010 και η ολοκλήρωση του έργου έγινε το 2015. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 28.000.000€ περίπου (συμπεριλαμβάνονται έργα οδοποιίας, αγωγοί ύδρευσης, αποχέτευση ομβρίων, αποχέτευση ακαθάρτων, σηματοδότηση κ.α.).
Το έργο αυτό αποτελεί σημαντική διέξοδο για όλους τους κατοίκους που έρχονται από την Αθήνα μέσω της Αττικής προς τον Σαρωνικό και με την τοποθέτηση της φωτεινής σηματοδότησης και του οδοφωτισμού ολοκληρώνεται και το τελικό στάδιο του έργου που θα εξασφαλίσει την ασφαλή διέλευση των πολιτών (πεζών και οχημάτων).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.