Αρχική Βραβεία Ευρωπαϊκή Διάκριση για το Aldemar Royal Mare & το Royal Mare...

Ευρωπαϊκή Διάκριση για το Aldemar Royal Mare & το Royal Mare Thalasso

world_spa_awards_Aldemar ResortsΤo Aldemar Royal Mare στη Χερσόνησο της Κρήτης, συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης!

Συγκεκριμένα, η ξενοδοχειακή μονάδα του ομίλου Aldemar Resorts βραβεύτηκε ως Greece’s Best Wellness Retreat 2016 στα World Spa Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 3/9/2016 και 4/9/2016 στην Ιταλία.

Καθοριστικό για την απόκτηση του βραβείου αυτού, υπήρξε το υπερσύγχρονο κέντρο θαλασσοθεραπείας που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Royal Mare. Το άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό, που απασχολεί το κέντρο, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες του χώρου, ικανοποιώντας κάθε τους ανάγκη. Άλλωστε, μόλις πριν από δύο μήνες, το Aldemar Royal Mare & Thalasso φιλοξένησε έναν διάσημο Ρώσο κοσμοναύτη που παρακολούθησε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα φυσικής αποκατάστασης που επιμελήθηκαν οι ειδικοί του κέντρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.