Αρχική General Ανακοινώθηκε η ετήσια συνδιάσκεψη της PIT, στην έκθεση GRECKA PANORAMA στην...

Ανακοινώθηκε η ετήσια συνδιάσκεψη της PIT, στην έκθεση GRECKA PANORAMA στην Βαρσοβία

grecka-panorama-pitΑνακοινώθηκε η ετήσια συνδιάσκεψη της PIT, του Επιμελητηρίου Πολωνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην έκθεση GRECKA PANORAMA στην Βαρσοβία, τις ημερομηνίες 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016
    •    Η PIT, αποτελεί τον μεγαλύτερο και ισχυρότερο φορέα τουρισμού της Πολωνίας, της οποίας μοναδικό μέλος από την Ελλάδα αποτελεί η North Events με την ετήσια έκθεσή της GRECKA PANORAMA

Μία εξαιρετικά σημαντική συνεργασία συνάφθηκε μεταξύ της PIT – Επιμελητήριο Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας – με την εταιρία North Events, διοργανώτρια των ετήσιων εκθέσεων για την Ελλάδα στην Βαρσοβία, κατά την οποία ανακοινώνεται ότι το Ετήσιο Συνέδριο των Μελών της PIT θα πραγματοποιηθεί στην 2η έκθεση για την Ελλάδα στην Πολωνία, την GRECKA PANORAMA, στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy, 3-4 Δεκεμβρίου 2016.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ευδοκιμεί σε συνέχεια και της Αιγίδας της PIT κάτω από την οποία έχει τεθεί η έκθεση της GRECKA PANORAMA (www.greckapanorama.pl) και επεκτείνεται στρατηγικά σε τομείς που αφορούν την σύσφιξη και ενδυνάμωση σχέσεων της τουριστικής βιομηχανίας των δύο χωρών, Ελλάδας και Πολωνίας.

Το Ετήσιο Συνέδριο της PIT στην GRECKA PANORAMA σηματοδοτεί την σπουδαιότητα που δίνει το διοικητικό συμβούλιο και οι τουριστικές επιχειρήσεις – μέλη της PIT στην Ελλάδα, η οποία και αποτελεί πρώτη στις προτιμήσεις των Πολωνών επισκεπτών (800.000, 2016). Για τις εργασίες του Συνεδρίου αναμένεται να συμμετέχουν περισσότερα από 70 μέλη του φορέα, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτεροι tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία της Πολωνίας.

Επιπλέον, η διοργανώτρια εταιρία της GRECKA PANORAMA, North Events, γίνεται το πρώτο μέλος του Πολωνικού Τουριστικού Επιμελητηρίου από την Ελλάδα, μετέχοντας  πλέον ενεργά στην μεγάλη οικογένεια της PIT.

Η PIT αποτελεί τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο φορέα τουρισμού της Πολωνίας, απαριθμώντας σήμερα περισσότερα από 2.500 ενεργά μέλη, με 1.000 γραφεία σε ολόκληρη την χώρα, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 70% του κυμαινόμενου κεφαλαίου στην τουριστική βιομηχανία της Πολωνίας. Στα 25 έτη από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Πολωνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο φορέας διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του τουριστικού κλάδου της χώρας, με κύριο στόχο του την ανάδειξη και στήριξη του κλάδου επιχειρήσεων για τον εξερχόμενο τουρισμό, και την βελτιστοποίηση επιχειρηματικών μοντέλων και νέων τεχνολογιών που θα επιτρέψουν την ακόμη ταχύτερη ανάπτυξη του κλάδου. Απώτερος σκοπός είναι η στήριξη του τουριστικού κλάδου ως ένας από τους σπουδαιότερους για την οικονομία της χώρας, η οποία αποτελεί και την σταθερότητα και ταχύτερα αναπτυσσόμενες της Ευρώπης.

Η PIT αποτελεί σήμερα στρατηγικό συνεργάτη και σύμβουλο του Υπουργείου Οικονομίας, του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Εξωτερικών, και του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού της Πολωνίας, ενώ μετέχει ως μέλος στις μεγαλύτερες διεθνείς οργανώσεις τουρισμού, όπως η ECTAA κ.α.

Η εταιρία North Events είναι ο διοργανωτής της ετήσιας έκθεσης GRECKA PANORAMA, για τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας και της 1ης THE GREEK FOOD SHOW για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην Πολωνία,  οι οποίες πραγματοποιούνται μαζί στον ίδιο χώρο, στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, τις ημερομηνίες 3-4 Δεκεμβρίου 2016.

Η έκθεση GRECKA PANORAMA τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων Πολωνίας (PIT), της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”. Η έκθεση GREEK FOOD SHOW τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της UNESCO, του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, της World Association of Chefs Societies, Chef’s Club of Greece Poland Branch, και της The Greek Gourmet.

Σημαντική υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια του έτους και για την GRECKA PANORAMA και την THE GREEK FOOD FESTIVAL παρέχει το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου – που λειτουργεί στην Βαρσοβία από τον Απρίλιο 2016, μία ακόμη ιδιωτική πρωτοβουλία της North Events, που στηρίζει με συστηματική παρουσία και έργο τον ελληνικό τουρισμό και τις ελληνικές εξαγωγές προϊόντων στην Πολωνία.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση GRECKA PANORAMA στο www.greckapanorama.pl και για το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου στην Βαρσοβία, www.greekcenter.pl.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.