Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την Αττική επέλεξαν να γνωρίσουν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού οι επιχειρηματίες του...

Την Αττική επέλεξαν να γνωρίσουν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού οι επιχειρηματίες του Τουρισμού στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής

 renadourouMany sincere thanks for the wonderful video, Perfect Ten.We are delighted with the video!  Thank you for sharing! From Philadelphia USA chapter of Skal

H 27η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Οι επισκέπτες πάντα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Τονίζει, η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρένα Δούρου, στο μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.
Πολλές και ιδιαίτερες οι προσπάθειες, της Περιφέρειας Αττικής για την αύξηση των ξένων επισκεπτών της και με ιδιαίτερο ζήλο. 

tourism-dayΖήστε την εμπειρία της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας στο επόμενο ταξίδι σας, επισκεφθείτε την Ελλάδα, επισκεφθείτε την Αττική! Είναι το μήνυμα της κας Δούρου. Το Μήνυμά της αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση το έκανε και πράξη με την αποστολή του ηλεκτρονικού υλικού της Περιφέρειας Αττικής και πληροφοριακό υλικό για την Αττική, στους Tour Operator της Φιλαδέλφια των ΗΠΑ, ώστε να μυηθούν στα μυστικά του τόπου μας, τη φιλοξενία και την μεσογειακή κουζίνα, σε εκδήλωση τους που έγινε την 27 Σεπτεμβρίου, σε Ελληνικό εστιατόριο, με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα.

Dimopoulou_EleniΤις ιδαίτερες ευχαριστίες τους για το υπέροχο video, Perfect Ten, έστειλαν στην Κα Ρένα Δούρου και τους Σύμβουλους κα Ελένη Δημοπούλου, υπεύθυνη προβολής στο τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής και Αγγελόπουλος-Θεόδωροςκο Θοδωρή Αγγελόπουλο, υπεύθυνο Ανάπτυξης στο τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Το mail που έστειλαν, από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, μετά το πέρας της εκδήλωσης γράφει:

  • Many sincere thanks for the wonderful video, Perfect Ten.  The scenes are magnificent!  You certainly helped make our Greek dinner meeting a success!

    Please feel free to reach out to our membership in Philadelphia, USA for any information.

    Friendships in Skal!

Σε προηγούμενο mail τους έγραψαν

  • Thank you for all you did to get us in touch with wonderful Greece!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.