Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

SETE_ANDREADISΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Εν μέσω εξαιρετικά πρωτόγνωρων συνθηκών, ο ελληνικός τουρισμός θα καταφέρει, για ακόμα μια χρονιά, να ανταποκριθεί στην αποστολή του για την ενίσχυση της οικονομίας, της απασχόλησης και την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών. Καθίσταται ακόμα πιο επιτακτική η θωράκιση του τουρισμού μας με κυρίαρχα ζητούμενα την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η Πολιτεία οφείλει, πρωτίστως να λύσει συστηματικά και αποτελεσματικά το προσφυγικό / μεταναστευτικό ζήτημα, να επενδύσει στη δυναμική και στοχευμένη προβολή του ελληνικού τουρισμού και των προϊόντων του και να διαβεβαιώσει τον τομέα ότι αντιλαμβάνεται την ανάγκη επαναφοράς της φορολογίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Μαζί με τη ναυτιλία, τη βιομηχανία, το εμπόριο, τον πρωτογενή τομέα και τις άλλες παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, μπορούμε να οδηγήσουμε τη χώρα μας στη θέση που της αξίζει.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.