Αρχική Αεροπορικά Νέα ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ AIRBUS Α380 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ QATAR AIRWAYS ΓΙΑ...

ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ AIRBUS Α380 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ QATAR AIRWAYS ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΝΕΪ

ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ
 
qatar-airways-a380-aircraft-at-sydney-airport_29718981706_o-copyΤα εμβληματικά αεροσκάφη A380 της εταιρείας θα αυξήσουν την ημερήσια χωρητικότητα κατά 44%, ούτως ώστε να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση για ταξίδια από και προς το Σίδνεϊ
 

qatar-airways-a380-aircraft-at-sydney-airport_29672569491_o-copy Το Σίδνεϊ αποτελεί τον πρώτο προορισμό της Qatar Airways στην Αυστραλία που εξυπηρετείται από το super-jumbo αεροσκάφος A380, μόλις έξι μήνες μετά την ένταξη του δρομολογίου στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.
 
Μετά την έναρξη των δρομολογίων την 1η Μαρτίου 2016, με το Boeing 777-300, η γραμμή σημείωσε μια σταθερή αύξηση στη ζήτηση. Η Qatar Airways, θέλοντας να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση αποφάσισε να εντάξει το αεροσκάφος A380, το οποίο διαθέτει 517 θέσεις, στη γραμμή αυτή, γεγονός που  αυξάνει την τρέχουσα ημερήσια χωρητικότητα κατά 44%.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways Group, ο εξοχότατος κ Akbar Al Baker, δήλωσε: «Από τη στιγμή που εγκαινιάστηκε η πτήση για Σίδνεϊ, οι ταξιδιώτες την έχουν καλωσορίσει με χαρά. Οι πελάτες που ταξιδεύουν προς και από το Σίδνεϊ εκτιμούν ιδιαίτερα το παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων μας, όπως επίσης και τον αποτελεσματικό προγραμματισμό των πτήσεων, καθώς μπορούν να εξοικονομούν σημαντικό χρόνο από τα ταξίδια τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του δρομολογίου με τη χρήση του A380 για Σίδνεϊ, προσφέροντας πλέον 517 θέσεις ανά πτήση.
 
qatar-airways-a380-aircraft-makes-its-australian-debut-in-sydney_29642687672_o-copyΗ Qatar Airways είναι πλέον σε θέση να μεταφέρει περισσότερους επιβάτες από την Αυστραλία σε προορισμούς της Ευρώπης, της Μέσης  Ανατολής και της Αφρικής, από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί τη χώρα σήμερα. Η Αυστραλία είναι ένα από τα κύρια διεθνή επιχειρηματικά κέντρα στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, προσελκύοντας τόσο επιβάτες από όλο τον κόσμο που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, όσο και επιβάτες που προτιμούν τα ταξίδια αναψυχής. Το μοναδικό αεροσκάφος Α380 πιστεύουμε ότι αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για να εξυπηρετήσουμε άψογα τους επιβάτες που ταξιδεύουν από το Σίδνεϊ, τον μεγαλύτερο κομβικό αερολιμένα της χώρας.»
 
Η χωρητικότητα 517 θέσεων του Α380 εκτείνεται και στις τρεις κατηγορίες εισιτηρίου και περιλαμβάνει 8 θέσεις στην Πρώτη Θέση, 48 θέσεις στην Διακεκριμένη θέση και 461 θέσεις στην Οικονομική Θέση, ενώ συμπεριλαμβάνει και κορυφαίες ανέσεις και υπηρεσίες που κάνουν το Α380 να ξεχωρίζει από τα άλλα αεροσκάφη.
 
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Qatar Airways αναβάθμισε τον προορισμό μας με ένα Α380 μέσα σε μόλις έξι μήνες από την έναρξη του δρομολογίου στο Σίδνεϊ, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την επιτυχία και τα εξαιρετικά νούμερα επιβατών της εταιρείας,» σχολίασε η Kerrie Mather, Γενική Διευθύντρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του αεροδρομίου του Σίδνεϊ.
 
«Η γραμμή Ντόχα-Σίδνεϊ έχει δημιουργήσει ήδη περίπου 3.000 θέσεις εργασίας και συνεισφέρει περισσότερα από 240 εκ. Δολάρια ετησίως στην οικονομία, καθώς επίσης και περισσότερες επιλογές ταξιδιών και καλύτερη συνδεσιμότητα των Αυστραλών με όλο τον κόσμο. Το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ εκτιμά ότι το δρομολόγιο της Qatar Airways με το Α380 θα προσφέρει σταδιακά περίπου 78 εκ. Δολάρια ετησίως σε ταξιδιωτική δαπάνη στην Αυστραλία, στηρίζοντας τους κυβερνητικούς στόχους για διπλασιασμό της ταξιδιωτικής δαπάνης ανά επισκέπτη, έως το 2020. Εκ μέρους του αεροδρομίου του Σίδνεϊ, θα ήθελα να συγχαρώ την Qatar Airways για αυτό το ορόσημο και εύχομαι στην εταιρεία ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στη γραμμή.»     
 
Το αεροσκάφος Α380 της Qatar Airways περιλαμβάνει μια πολυτελή και ιδιωτική καμπίνα Πρώτης Θέσης, η οποία διαθέτει πλατύτερες θέσεις, που μετατρέπονται σε ένα τελείως επίπεδο κρεβάτι, επέκταση του τραπεζιού ώστε να εξυπηρετεί δύο άτομα, πυτζάμες, παντόφλες και προϊόντα περιποίησης από τον Giorgio Armani. Οι επιβάτες που επιλέγουν τη βραβευμένη Διακεκριμένη Θέση της Qatar Airways μπορούν να απολαύσουν ιδιωτική πρόσβαση στο διάδρομο με τη διάταξη θέσεων 1-2-1 και σουίτα με επιλογές όπως Wi-Fi εν πτήσει, για να παραμένουν πλήρως συνδεδεμένοι ενώ ταξιδεύουν.       
 
Επιπλέον, οι επιβάτες της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να χαλαρώσουν στο lounge του αεροσκάφους, που βρίσκεται στον επάνω όροφο του super-jumbo.
 
Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν να επωφεληθούν από την άνεση χώρου του Α380, με υψηλότερα ταβάνια, μεγαλύτερες θέσεις και σχεδιασμό που δίνει περισσότερο χώρο για τα πόδια και ειδικά διαμορφωμένο στήριγμα για το κεφάλι στο κάθισμά τους.
 
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Σίδνεϊ και πραγματοποιούν διέλευση από τον κόμβο της Qatar Airways, στο διεθνές αεροδρόμιο Hamad στη Ντόχα, μπορούν να το κάνουν με άνεση και αποτελεσματικότητα, καθώς το πολυτελές και μοντέρνο αεροδρόμιο διαθέτει περισσότερα από 40.000 τετραγωνικά σε καταστήματα και εστιατόρια, που αντιστοιχούν σε περισσότερα από 70 καταστήματα και 30 εστιατόρια, καθώς επίσης και χώρους με πισίνα 25 μέτρων, γυμναστήριο, ξενοδοχείο και σπα.  
 
Καθημερινό πρόγραμμα πτήσεων:
ATH-DOH QR210 Αναχώρηση: 13:45 Άφιξη: 18:00
DOH-SYD QR908 Αναχώρηση: 21:40 Άφιξη: 19:35 (+1)
 
SYD-DOH QR909 Αναχώρηση: 22:25 Άφιξη: 05:05 (+1)
DOH-ATH QR209 Αναχώρηση: 07:15 Άφιξη: 12:05
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.