Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μεγάλη παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση τουρισμού SENIOR Στοκχόλμης!

Μεγάλη παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση τουρισμού SENIOR Στοκχόλμης!

pr-photo-2109-2016Οι συμμετοχές στα δύο περίπτερα της North Events για την Ελλάδα στην έκθεση 3ης ηλικίας SENIOR Stockholm, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί με δυναμική παρουσία της Ρόδου, της Κω και της Κρήτης.
Η SENIOR Stockholm πραγματοποιείται για 22η φορά στις 18-20 Οκτωβρίου στο μεγάλο εκθεσιακό κέντρο της πρωτεύουσας, Stockholmsmassan, παρουσιάζοντας υπηρεσίες και προϊόντα ειδικά για την 3η ηλικία, η οποία για την Σουηδία υπολογίζεται ότι έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 άτομα (55+). Στρατηγικοί συνεργάτες της SENIOR είναι οι DN, SPF, PRO και Veteranen. Στην προηγούμενη διοργάνωση τον Οκτώβριο 2015, οι επισκέπτες έφθασαν τους 11.961 ενώ οι εκθέτες τους 216 – με τις κυριότερες συμμετοχές από τον κλάδο του τουρισμού.

Στους εκθέτες για την Ελλάδα, μέσα από τα περίπτερα της North Events, συγκαταλέγονται οι ESPERIA GROUP, TRAVEL EXCHANGE, SILVER ROAD (ELECTRA PALACE HOTEL RHODES, RODOS PALACE, SENTIDO IXIAN GRAND), KIPRIOTIS GROUP OF HOTELS, AEGEAN HOUSES, MIRAMARE HOTELS, HYDRAMA HOTEL, HIGHCONNECT TRAVEL SERVICES, VISIT CYCLADES TRAVEL & PAROS BOOKING, PORTO CARRAS GRAND RESORT και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Ελάχιστες θέσεις απομένουν πριν την έναρξη της έκθεσης, καθώς η ανταπόκριση ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και το ενδιαφέρον ξενοδοχείων και καταλυμάτων ανά την Ελλάδα, είναι πολύ μεγάλο από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης της έκθεσης από την North Events.  

Επικοινωνία:
North Events, Tel. +30 210 9713281, +30 210 9734859, Email: info@north-e.com



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.