Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Tελετή υποδοχής της Χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη από τον Δήμο Παλλήνης

Tελετή υποδοχής της Χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη από τον Δήμο Παλλήνης

∆œ’‘”œ” ”‘≈÷¡Õ…ƒ« ’–œƒœ◊« ‘«”  ¡‘≈—…Õ¡” ”‘≈÷¡Õ…ƒ« ”‘« –¡ÀÀ«Õ«
φωτοφραφια απο sentragoal.gr

Στην τελετή υποδοχής της Χρυσής Ολυμπιονίκη του Ρίο Κατερίνας Στεφανίδη στην πλατεία Πανοράματος Παλλήνης παραβρέθησαν την Τετάρτη 24 Αυγούστου, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, συμμαθητές και καθηγητές της Ολυμπιονίκη αλλά και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης εξέφρασε εκ μέρους όλης της πόλης βαθιά ευγνωμοσύνη στην Κατερίνα Στεφανίδη γιατί με την τεράστια επιτυχία της τίμησε την πόλη της και ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση του δήμου να μετονομαστεί το συγκρότημα των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής σε «Αθλητικό Κέντρο Κατερίνας Στεφανίδη».

IMG_0150Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, απευθυνόμενος στην Κατερίνα Στεφανίδη τη συγχάρηκε για την εξαιρετική της εμφάνιση στον τελικό του άλματος επί κοντώ και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου που έκανε χαρούμενους και περήφανους όλους τους Έλληνες. Επισήμανε δε, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων (που συνέπεσε με την ημέρα υποδοχής της Χρυσής Ολυμπιονίκη στην Ελλάδα), ότι το επίτευγμα της Κατερίνας αποτελεί πηγή έμπνευσης και φωτεινό παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά που ξεκινούν τον αγώνα τους και αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή όλοι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν. Τέλος, ευχήθηκε στη Χρυσή Ολυμπιονίκη υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες στο μέλλον και της πρόσφερε συμβολικά δώρα και αναμνηστικά.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία εμφανώς συγκινημένη και συνοδευόμενη από τον σύζυγο και προπονητή της Μιτς Κρίερ, ευχαρίστησε τον Δήμο Παλλήνης για τη μετονομασία του αθλητικού κέντρου της πόλης σε «Αθλητικό Κέντρο Κατερίνας Στεφανίδη», ευχαρίστησε τους συμπολίτες της για τη θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν και παρότρυνε τους γονείς να υποστηρίξουν τα παιδιά τους προς τον αθλητισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.