Αρχική Αεροπορικά Νέα Qatar Airways Travel Festival

Qatar Airways Travel Festival

Qatar Travel Festival -Εκμεταλλευτείτε εκπληκτικές προσφορές και την ευκαιρία να κερδίσετε αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις της Qatar Airways, από τις 29 Αυγούστου έως και τις 05 Σεπτεμβρίου
 
Με το Travel Festival της Qatar Airways μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα από 600 μοναδικά ταξιδιωτικά δώρα
Το εξαιρετικά δημοφιλές Travel Festival της Qatar Airways επιστρέφει, δίνοντας την ευκαιρία σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να απολαύσουν ονειρεμένες ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε μοναδικούς προορισμούς, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να κερδίσουν απίθανα δώρα.

Από τις 29 Αυγούστου έως και τις 05 Σεπτεμβρίου, το Qatar Airways Travel Festival θα ταξιδέψει τους επιβάτες σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς, με προσφορές που περιλαμβάνουν την κράτηση δύο εισιτήριων στην τιμή του ενός, εκπτώσεις που φτάνουν έως και 40% και δωρεάν ταξίδια για τα παιδιά. Οι εκπληκτικές αυτές προσφορές θα είναι διαθέσιμες για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 30 Ιουνίου 2017*. Το Travel Festival περιλαμβάνει επίσης ειδικές τιμές για ξενοδοχεία και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτων.

Οι επιβάτες μπορούν να βρουν για παράδειγμα εισιτήρια από την Αθήνα προς το Ντουμπάι (από 409 ευρώ), το Χονγκ Κονγκ (από 479 ευρώ), τις Μαλδίβες (από 929 ευρώ) και τη Μελβούρνη (από 1.029 ευρώ). Τα μέλη του Qatar Airways Privilege Club θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κερδίσουν τριπλάσια μίλια για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια του Travel Festival.      

Πέρα από τις εξαιρετικές τιμές των εισιτηρίων του Travel Festival, οι ταξιδιώτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν ξεχωριστά δώρα καθόλη τη διάρκεια των οκτώ ημερών της προσφοράς. Τους τυχερούς περιμένουν περισσότερα από 600 δώρα, τα οποία περιλαμβάνουν δύο αεροπορικά εισιτήρια για ένα ταξίδι τον γύρο του κόσμο, σε συνεργασία της Qatar Airways και της oneworld και δύο εισιτήρια για αγώνες της FC Barcelona, της οποίας είναι μεγάλος χορηγός η Qatar Airways, καθώς επίσης και υπογεγραμμένες φανέλες των παικτών. Άλλα δώρα είναι οι δωρεάν αναβαθμίσεις θέσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να γευτούν τις υπηρεσίες της καλύτερης Business Class θέσης στον κόσμο. Επίσης, οι επιβάτες θα μπορούν να κερδίσουν και δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης για το παγκόσμιο δίκτυο προορισμών της Qatar Airways, ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, κουπόνια αγορών στα Duty Free στη Ντόχα και πολλά ακόμη δώρα.     

Ο Δρ. Hugh Dunleavy, Chief Commercial Officer της Qatar Airways δήλωσε σχετικά: “Το Travel Festival της Qatar Airways, το οποίο εγκανιάσαμε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, έδωσε στους πελάτες μας την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που υπάρχουν. Αυτή τη φορά οι επιβάτες μας μπορούν να επιλέξουν ακόμη πιο απίθανα ταξιδιωτικά πακέτα και προσφορές, που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν τον κόσμο και να κερδίσουν μερικά φοβερά δώρα. Θέλουμε να αποτελούμε έμπνευση για τους ταξιδιώτες. Όχι απλά να τους προκαλούμε να ονειρεύονται τις ιδανικές διακοπές, αλλά και να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου.”   

Οι προσφορές του Travel Festival θα ισχύουν για εισιτήρια μετ’επιστροφής Οικονομικής και Διακεκριμένης Θέσης για περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways, συμπεριλαμβανομένου και της Μέσης Ανατολής, της Αμερικής, της Ανατολικής Ασίας, της Ινδίας, των περιοχών του Ειρηνικού και της Αφρικής.

Για να ενημερωθούν για τις προσφορές του Travel Festival οι επιβάτες μπορούν να επισκεφτούν το qatarairways.com/travelfestival. Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφτούν οποιοδήποτε γραφείο πωλήσεων της Qatar Airways ή κάποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή συνεργάτη της εταιρείας.

Αναμφίβολα, οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν το ταξίδι στο δίκτυο της Qatar Airways, το οποίο αποτελείται από περισσότερους από 150 προορισμούς, με πτήσεις που περνούν μέσα από το Hamad International Airport στη Ντόχα, ένα από τα 10 κορυφαία αεροδρόμια του κόσμου. Οι επιβάτες μπορούν να ανακαλύψουν τους νέους προορισμούς που προστέθηκαν στο δίκτυο της εταιρείας το 2016, όπως το Λος Άντζελες και την Ατλάντα στις ΗΠΑ, το Ρας Ελ Κάιμα στα ΗΑΕ, το Σίδνευ και την Αδελαίδα στην Αυστραλία, το Γιέρεβαν στην Αρμενία, και το Μαρακές στο Μαρόκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.