Αρχική Αθλητικά Agios Nikolaos Cliff Diving Show – στη λίμνη του Αγίου Νικολάου Κρήτης

Agios Nikolaos Cliff Diving Show – στη λίμνη του Αγίου Νικολάου Κρήτης

old-pics-logo-2 old-pics-logo-15 Μετά από σχεδόν 4 δεκαετίες η λίμνη του Αγίου Νικολάου Κρήτης που ήταν από τις αρχές του 1950 μια φυσική πισίνα αγώνων και καταδύσεων αποκτά ξανά αθλητική ζωή με την αναβίωση των αγωνισμάτων που γίνονταν σε αυτή αλλά και με την διοργάνωση του 1ου Agios Nikolaos Cliff Diving Show.

old-pics-logo-3 Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου η λίμνη του Άγιου Νικολάου θα φιλοξενήσει τους 10 καλυτέρους σε επίπεδο κόσμου αθλητές που αγωνίζονται στα πλαίσια των υποχρεώσεων τους σαν μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος των καταδύσεων από φυσικές εξέδρες.

old-pics-logo-8 Θα αναβιώσουν και αγώνες κολύμβησης και πόλο όλων των ηλικιών με σημαντική στιγμή την αναβίωση τους με την συμμετοχή και αθλητών που κολυμπούσαν το 1970 και 1980 ίσως και παλιότερα από ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο.

old-pics-logo-102 μέρες γιορτής στην λιμνοθάλασσα του Αγίου Νικολάου, το σήμα κατατεθέν της πρωτεύουσας του νομού Λασιθίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.