Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Hilton Αθηνών στον επενδυτικό όμιλο ΤΕΜΕΣ – D-Marine Investments

Το Hilton Αθηνών στον επενδυτικό όμιλο ΤΕΜΕΣ – D-Marine Investments

ATH_HIlton_ExteriorΚατά τη διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, για την πώληση του Hilton της Αθήνας, η Αlpha Bank βασικός μέτοχος της Ιονικής Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε. ιδιοκτήτριας του Hilton επέλεξε την Κοινοπραξία που απαρτίζεται από τις εταιρείες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (ΤΕΜΕΣ) και τη D-Marine Investments Holding B.V. με έδρα στο Άμστερνταμ, θυγατρική εταιρεία του Τουρκικού ομίλου Dogus.
 

Η διαδικασία εκκινήθηκε από την τράπεζα στα μέσα Φεβρουαρίου με τη δημοσίευση σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος. Στην πρόσκληση, που δεν είχε αρχικά δεσμευτικό ενδιαφέρον, ανταποκρίθηκαν διεθνείς ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων, διαχειριστές ιδιωτικών κεφαλαίων και ιδιώτες επιχειρήσεις.

To εμβληματικό ξενοδοχείο συμπλήρωσε φέτος 53 χρόνια λειτουργίας. Η μονάδα αναπτύσσεται σε έκταση 16.000 τ.μ., ενώ υφίσταται υπόλοιπο συντελεστή δόμησης που μπορεί να αξιοποιηθεί από τον νέο ιδιοκτήτη.

Στα τέλη του έτους εξ άλλου, ολοκληρώνεται η σύμβαση διαχείρισης που έχει υπογράψει η Iονική με τη Hilton. Aυτό σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης, θα έχει την ευχέρεια να αποφασίσει χωρίς περιορισμούς την επέκταση της σύμβασης συνεργασίας με τη Hilton ή την επιλογή άλλης διεθνούς εταιρείας διαχείρισης.

 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.