Αρχική Βραβεία Το Apollo βράβευσε τους καλύτερους ξενοδόχους του στη Σάμο

Το Apollo βράβευσε τους καλύτερους ξενοδόχους του στη Σάμο

apollo-awards-samos-2016 Με τη παρουσία της εμπορικής διευθύντριας κυρίας Nina Hornewall, στο νησί της Σάμου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του Σκανδιναβού tour operator Apollo, στα καλύτερα ξενοδοχεία, βάση των βαθμολογιών των πελατών του για το 2015, στο Μουσείο Οίνου.
apollo-samos-awardsΣτην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κος Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του επιμελητήριου κος Γιώργος Κυριαζής, ο αερολιμενάρχης κος Παναγιώτης Μανούκας και ο κος Γιάννης Φραγκίσκος υπεύθυνος συμβολαίων της εταιρείας

Τις προοπτικές για την μελλοντική ανάπτυξη του νησιού συζήτησε με ξενοδόχους και τοπικούς παράγοντες η εμπορική διευθύντρια του Σκανδιναβού tour operator Apollo κυρία Nina Hornewall

Η παρουσία της οποίας σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον του Apollo να αυξήσει την κίνησή του προς τη Σάμο τα επόμενα χρόνια. Ενδιαφέρον που φάνηκε και την φετινή χρονιά που το Apollo παρουσιάζει αύξηση κίνησης 20% προς την Σάμο.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.