Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η συλλογή κοσμημάτων “Eye οn You” της Μαριάννας Γουλανδρή για μια μοναδική...

Η συλλογή κοσμημάτων “Eye οn You” της Μαριάννας Γουλανδρή για μια μοναδική παρουσίαση στην boutique “Μαγεία” της Ιλεάνας Μακρ

Poseidonion Grand HotelΗ συλλογή κοσμημάτων “Eye οn You” της Μαριάννας Γουλανδρή για μια μοναδική παρουσίαση στην boutique “Μαγεία” της Ιλεάνας Μακρή που βρίσκεται στους χώρους του Poseidonion Grand Hotel

Όσοι τυχεροί βρεθούν στις Σπέτσες την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τη μοναδική συλλογή κοσμημάτων “Eye on You” της Μαριάννας Γουλανδρή. Η παρουσίαση φιλοξενείται από την Ιλεάνα Μακρή στην Boutique “Μαγεία” που βρίσκεται στους χώρους του Poseidonion Grand Hotel.

Η Ιλεάνα Μακρή, υποστηρίζει νέους σχεδιαστές στο ξεκίνημα τους και παρουσιάζει την δουλειά τους σε ένα χώρο που συνδυάζει την αισθητική με την αναζήτηση νέων μορφών έκφρασης.

Το Poseidonion Grand Hotel, ενθαρρύνει ανάλογες πρωτοβουλίες καθώς και εκδηλώσεις οι οποίες στοχεύουν στην προβολή και στήριξη ταλαντούχων δημιουργών.

Η αποκλειστική παρουσίαση της συλλογής “Eye on You” θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή στην Boutique “Μαγεία” η οποία βρίσκεται για 3η συνεχόμενη σεζόν στους χώρους του εμβληματικού Poseidonion Grand Hotel, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση.

Ημερομηνία: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016, 19.00 μ.μ. – 21.30 μ.μ.
Χώρος: Boutique “Μαγεία”, Poseidonion Grand Hotel, Σπέτσες
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.