Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έφυγε ο Κώστας Μήτσης

Έφυγε ο Κώστας Μήτσης

mitsis-k-«Έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής ο Κώστας Μήτσης, ιδιοκτήτης των «Mitsis Hotels», αυτοδημιούργητος  επιχειρηματίας που ξεκίνησε από το Κρυονέρι Ιωαννίνων.

Τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα τα έκανε με τη δημιουργία βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας, πλεκτηρίου και βαφείου.

Το χαρτοφυλάκιο του «Mitsis Hotels» έχει περισσότερες από 20 ξενοδοχειακές μονάδες. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον τύπο, έχοντας στην ιδιοκτησία του, τον «Αδέσμευτο Τύπο» και τη «Βραδυνή».

Η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 15.00, από την Μητρόπολη Αθηνών. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Ιωαννίνων, την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Συλλυπητήρια

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Μήτση εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ένας παραδοσιακός φίλος της παράταξής μας, ο Κωνσταντίνος Μήτσης, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Μετείχε, ως εκδότης της παραδοσιακής εφημερίδας “Βραδυνή”, στο δημόσιο βίο της χώρας και ξεχώρισε, ως ιδρυτής ξενοδοχειακής αλυσίδας, για τη συμβολή του στην αναβάθμιση της τουριστικής μας βιομηχανίας. Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης σε δήλωσή του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μήτση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.