Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Λειτουργούν από σήμερα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Λειτουργούν από σήμερα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Λεωφορεία-ΘεσσαλονικηΛειτουργούν από σήμερα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη μετα από την αναστολή των κινητοποιήσεων που αποφάσησαν από χθες οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, στο πλαίσιο έκτακτης συνεδρίασής τους.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου τους Δημήτρης Τσερμενίδης: «Είχαμε πει ότι αυτό που ζητάμε είναι επιτέλους να καθίσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων. Αφού αυτό ορίστηκε για την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας, στο γραφείο του γενικού γραμματέα, Ανδρέα Νεφελούδη και με τη συμμετοχή της γενικής γραμματέως του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Θεοπίστη Πέρκα, εμείς δεν θα μπορούσαμε να αθετήσουμε τα λεγόμενά μας».
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν ξανά τις κινητοποιήσεις τους εάν διαπιστώσουν ότι τους εμπαίζουν.
Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόθεση του σωματείου να καταθέσει αγωγές για τα δεδουλευμένα, ο κ. Τσερμενίδης σημείωσε ότι το πρωί της Τρίτης, εργαζόμενοι θα πάνε κανονικά στα δικαστήρια και εκεί θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσουν τελικά στις αγωγές.
Οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην επίσχεση εργασίας, καθώς ζητούν από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ την καταβολή των δεδουλευμένων Ιουνίου και Ιουλίου.
Στόχος της σύσκεψης την προσεχή Πέμπτη, είναι να δοθεί ένα πρόγραμμα από την πλευρά της διοίκησης του ΟΑΣΘ για την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Τονίζεται ότι στους 2.300 εργαζομένους του ΟΑΣΘ οφείλονται 6,3 εκατ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.