Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η κίνηση με την οποία ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ως Super Mario...

Η κίνηση με την οποία ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ως Super Mario «βοήθησε» τη άνοδο των πωλήσεων της Nintendo

super_Mario_Rio_2016Με μια κίνηση κατά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, και τη τελετή παράδοσης στην πόλη του Τόκιο, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ως Super Mario με κόκκινο καπελάκι, «βοήθησε» τη Nintendo μια από τις πιο αγαπημένες εταιρείες των εξαγωγών της χώρας.

Η εικόνα του Σίνζο Άμπε με το χαρακτηριστικό κόκκινο καπελάκι θα μείνει στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Μια από τις στιγμές που θα μείνει στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων από την τελετή λήξης στο Ρίο είναι αυτή του Ιάπωνα πρωθυπουργου Σίνζο Άμπε να εμφανίζεται ώς άλλος Super Mario στο κέντρο του γηπέδου μέσα από μια σκηνή βγαλμένη από το διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Εκτός από τους εκατομμύρια τηλεθεατές, όμως, η σκηνή αυτή προκάλεσε χαμόγελα και στην εταιρεία Nintendo.

Κι αυτό γιατί με την εμφάνιση του Άμπ και τον χαμό που προκλήθηκε στα social media η μετοχή της εταιρείας εκτοξεύτηκε κατά 3,5% στο χρηματιστήριο του Τόκιο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας η ιδέα να εμφανιστεί ο Super Mario στο Ρίο εκπροσοπώντας το Τόκιο που θα φιλοξενήσει τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες ανήκει στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων του 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.