Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αισχύλεια 2016: Video Installation Art στην εξωτερική επιφάνεια πλοίων αγκυροβολημένων στο λιμάνι...

Αισχύλεια 2016: Video Installation Art στην εξωτερική επιφάνεια πλοίων αγκυροβολημένων στο λιμάνι της Ελευσίνα

elefsina-europass-02 Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν προβολές video installation art  πάνω σε αγκυροβολημένα, αποσυρμένα πλοία που θα μετατρέψουν τον κόλπο της Ελευσίνας σε Θάλασσα πολιτισμού.

elefsina-europass-04Ολα έτοιμα για για μια μοναδική εμπειρία που δημιουργείται από την ομάδα του Eye’s Walk Digital festival στο πλαίσιο των Αισχυλείων στην Ελευσίνα.

elefsina-europassΣυνδυάζει την σύγχρονη digital τεχνολογία, το video installation & performing art και το design εμπειρίας, με το ιδιαίτερο πολιτισμικό υπόβαθρο μιας πόλης.

Ξεκίνησε το 2014 με τόπο και έμπνευση την ιδιαίτερη πολιτιστική και αρχιτεκτονική κληρονομία της Ερμούπολης για να παρουσιαστεί στο ατμοσφαιρικό λιμάνι της Ελευσίνας.

Τίτλος του πρότζεκτ «Europass»  με προβολές στην εξωτερική επιφάνεια πλοίων που βρίσκονται αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Ελευσίνας.
Το Europass είναι μια ανταλλαγή μεταξύ performers, video artists και της κοινότητας, όσον αφορά στην Ευρώπη σήμερα.

Σημαντικό στοιχείο του Europass είναι η θάλασσα. 

Συμμετέχουν οι ακόλουθοι 3d & video artists με τα έργα τους: «Blindness?Σπύρος Κουδουνάς/ Ελλάδα, “Floating in spaceΑγγελίνα Βοσκοπούλου/ Ελλάδα, “Light of thy countenance/continentSamuele Livornese, Ιταλία, “Blue and BlackDavid Hawkins, Αγγλία, «Mare InternumΑλίκη Αρναούτη, Ελλάδα.

Μια μοναδική εμπειρία που δημιουργείται από την ομάδα του Eye’s Walk Digital festival.

Στις 30 Αυγούστου στις 21:00 με 23:55.

Κόστος : Δωρεάν

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.