Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Victory House: Το νέο επιχειρηματικό κέντρο της Regus στην καρδιά της Λεμεσού

Victory House: Το νέο επιχειρηματικό κέντρο της Regus στην καρδιά της Λεμεσού

2118
Aπο αριστερά, η κα Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια της Regus για τα Βαλκάνια, κ. Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κα Γιάννα Παλαζή, Γενική Διευθύντρια της Regus για την Κύπρο και ο κ. Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του Victory House στην Λεμεσό.

Το νέο επιχειρηματικό της κέντρο Victory House που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 205, εγκαινίασε η Regus, την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

2215

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού  κόσμου και της επιχειρηματικής κοινότητας.

21962168Την εμπιστοσύνη της εταιρείας στις προοπτικές και την δυναμική της Κυπριακής οικονομίας και τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας στην Κύπρο σημείωσε στην ομιλία της η κα Κατερίνα Μάνου, Περιφερειακή Γενική Διευθύντρια των Βαλκανίων.

Η κα Γιάννα Παλαζή, Γενική Διευθύντρια για την Κύπρο τόνισε τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στους επαγγελματίες το νέο επαγγελματικό κέντρο, όπως άνετους, άρτια εξοπλισμένους χώρους εργασίας, με εξειδικευμένες ομάδες υποστήριξης που προσφέρουν διοικητική βοήθεια και τους επιτρέπουν να δουλεύουν ευέλικτα και αποτελεσματικά σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

2242

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Victory House και να απολαύσουν μια όμορφη βραδιά με μουσική, ποτό και πολύ καλή διάθεση.  

Το Victory House της πολυεθνικής εταιρείας Regus αποτελεί σήμερα τη νέα γενιά επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας μια πληθώρα υπηρεσιών σε σύγχρονες και δυναμικές επιχειρήσεις που επιθυμούν τον εργασιακό χώρο προσαρμοσμένο ακριβώς στις απαιτήσεις τους. Η δυνατότητα πρόσβασης στο κτίριο όλο το 24ωρο, καθώς και η παροχή των πιο σύγχρονων διαδικτυακών και τεχνολογικών εργαλείων στις εγκαταστάσεις του, το καθιστούν ως την πλέον κατάλληλη επιλογή για χώρο επαγγελματικών εργασιών και συναντήσεων.

Λίγα λόγια για τη Regus
Η Regus είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή χώρων εργασίας με ένα δίκτυο 2,800 τοποθεσιών σε 106 χώρες και 977 πόλεις, παρέχοντας υπηρεσίες σε 2,3 εκ. μέλη. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν κάποιους από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες, ιδιώτες και εταιρίες με τζίρο πολλών εκατομμυρίων. Μέσα από την ποικιλία τύπων γραφείου που παρέχουμε, καθώς το εικονικό γραφείο και την αποκατάσταση χώρου εργασίας, επιτρέπουμε σε ανθρώπους και επιχειρήσεις να εργαστούν απ’ όπου επιθυμούν, όταν το επιθυμούν και με τον τρόπο που επιθυμούν με ένα ευρύ φάσμα τιμών.

Στην Κύπρο η Regus λειτουργεί στη Λευκωσία (Πύργος Ιακωβίδη, 1ος και 5ος όροφος, Λεωφ. Γρίβα Διγενή 82-83),  στη Λεμεσό ( Victory House, Λεωφόρος Μακαρίου 205) και πολύ σύντομα και στη Λάρνακα.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1998 και το δίκτυό της περιλαμβάνει 3 σημεία. Στο Μαρούσι, στον Πύργο Αθηνών και στην Καλλιθέα, δίπλα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.regus.gr   ή www.regus.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.regus.com.cy ή καλέστε στο τηλέφωνο: +357 22 503 000

Save

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.