Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: Αναγκαστική ακύρωση, ή τροποποίηση των πτήσεων της προς/από Ρώμη Τσιαμπίνο

Ryanair: Αναγκαστική ακύρωση, ή τροποποίηση των πτήσεων της προς/από Ρώμη Τσιαμπίνο

Ryanair-business-plusΗ Ryanair, ανακοίνωσε την αναγκαστική ακύρωση, ή τροποποίηση των πτήσεων της προς/από Ρώμη Τσιαμπίνο, λόγω κλεισίματος του αεροδιαδρόμου για δύο εβδομάδες τον Οκτώβριο του 2016.

Η πλειοψηφία των πτήσεων της Ryanair από τις 14 έως τις 29 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιούνται μέσω του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο της Ρώμης, ενώ κάποιες πτήσεις θα ακυρωθούν.

Όσοι επιβάτες επηρεάζονται έχουν ήδη ενημερωθεί από την Ryanair με email. Η Ryanair παροτρύνει τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς/από την Ρώμη την συγκεκριμένη περίοδο, να επισκεφθούν το site Ryanair.com για πληροφορίες πτήσης και για αλλαγές κρατήσεων.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:
“Λόγω κλεισίματος του αεροδιαδρόμου του Τσιαμπίνο για δύο εβδομάδες τον Οκτώβριο, οι περισσότερες πτήσεις μας θα πραγματοποιηθούν μέσω του Φιουμιτσίνο, ενώ κάποιες πτήσεις δυστυχώς θα ακυρωθούν. Όλοι οι επιβάτες που επηρεάζονται από αυτές τις τροποποιήσεις έχουν ενημερωθεί με email. Ζητάμε συγνώμη  από όλους τους επιβάτες που επηρεάζονται από το κλείσιμο του αεροδιαδρόμου..”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.