Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά FEDHATTA: Επίσκεψη των επαγγελματιών του τουρισμού στην Ελευσίνα

FEDHATTA: Επίσκεψη των επαγγελματιών του τουρισμού στην Ελευσίνα

Fed_Elefsina2Fed_Elefsina2_nΚατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής και Προέδρου της Διατομεακής Επιτροπής Παρακολούθησης Τουριστικών θεμάτων στην Δυτική Αττική κ. Βασιλείου Γιάννη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και της Ομοσπονδίας FedHATTA, με αντικείμενο την προβολή της Δυτικής Αττικής ως τουριστικό προορισμό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

  Η έναρξη της συνάντησης έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Παλαιού Ελαιουργείου και ακολούθησε ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας. Μετά το καλωσόρισμα και τον σύντομο χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, τον λόγο έλαβε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού κα Δημοπούλου Ελένη και παρουσίασε την Fed_Elefsina8_nγενικότερη πολιτική που προωθεί η Περιφέρεια Αττικής για την ανάπτυξη του τουρισμού, στην συνέχεια η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής, κα Βάβουλα Αριστέα, παρουσίασε τον τουριστικό πλούτο της περιοχής με έντονες αναφορές τόσο στους θρησκευτικούς, όσο και στους πολιτιστικούς θησαυρούς που υπάρχουν. Κατόπιν οι κ. Καμπάνης Γαβριήλ και Καλέσης Κων/νος μίλησαν εκ μέρους του Φορέα της υποψηφιότητας της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το έτος 2021 (ELEUSIS21), ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την πορεία της υποψηφιότητας της πόλης και παρουσίασαν τις δυνατότητες της Ελευσίνας να επιλεγεί στις 11 Νοεμβρίου Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Fed_Elefsina1_n  Fed_Elefsina_n-1 Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν, ο κ Αγγελόπουλος Θεόδωρος, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού, ο κ Φαρμάκης Ταξιάρχης, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής, η κα Παππά Γιώτα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής, ο κ Τσουκαλάς Γεώργιος, Δήμαρχος Ελευσίνας, ο κ Μπουραντάς Μελέτιος, Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου, η κα Βασιλείου Μαρία, Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Ελευσίνας και λοιποί συνεργάτες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

 Fed_Elefsina1 Fed_Elefsina3Από πλευράς των επαγγελματιών του τουρισμού, την Ομοσπονδία FedHATTA εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Παλιούρας, ενώ στην επίσκεψη συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών του Συνδέσμου ΗΑΤΤΑ, μεταξύ των οποίων τα γραφεία Amphitrion, Argo Travel, Bellair, City Plaza Travel, Cosmoroes, Crete4U, Greece Sun Life, ION Tours, IMT Services, Manessis Travel, Mideast Travel, Mouzenidis Travel, Noulas Travel, Ovadias Tours, Panhellas, Theodores Travel καθώς και στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και δημοσιογράφοι. Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις λιγότερο γνωστές γωνιές της Ελευσίνας και να αγγίξουν την σημαντική της ιστορία και παράδοση. Η μετακίνηση των μελών πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του γραφείου Amphitrion.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.