Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To DiscoverGreece.com γιορτάζει 1.000.000 Fans!

To DiscoverGreece.com γιορτάζει 1.000.000 Fans!

Ένα ταξίδι της Ελλάδας, σε όλο τον κόσμο, με οδηγό το Discover Greece και συνεπιβάτες τους fans του
 
 mark-GrΤο Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, λίγο μετά τον εορτασμό των 2 χρόνων λειτουργίας του, γιορτάζει ξανά, με αφορμή, αυτή τη φορά, το 1 εκατομμύριο fans που ξεπέρασε η επίσημη σελίδα του στο Facebook !

Αποτελώντας σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της Ελλάδας, η επίσημη σελίδα του Discover Greece στο Facebook, εδώ και 2 χρόνια κατακλύζει το timeline μας με μοναδικά στιγμιότυπα και μας ταξιδεύει από άκρη σε άκρη. Από τα ζαφειρένια νερά του Ιονίου, στην γενναιόδωρη ψυχή της Κρήτης, και στους γαλαζοπράσινους θησαυρούς του Βορείου Αιγαίου. Και από την μυθική Πελοπόννησο και τη μητροπολιτική Αθήνα, στην ιδιαίτερη Στερεά Ελλάδα, στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη και στο σταυροδρόμι της ανατολής και δύσης, τη Θράκη.

Mark_GrΧιλιάδες φωτογραφίες, εκατοντάδες video και συναρπαστικές αναρτήσεις αποτελούν τα εισιτήρια για ένα οδοιπορικό στους κρυμμένους αλλά και φανερούς θησαυρούς της Ελλάδας, με φόντο το ατελείωτο μπλε του ουρανού και της θάλασσας της, και με συντροφιά όλους εσάς που μοιράζεστε μαζί μας την αγάπη για την χώρα μας!   

Μια συντροφιά που σήμερα το Discover Greece θέλει να ευχαριστήσει για την υποστήριξη και αγάπη που του έχει δείξει και που αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσει να διαδίδει απλόχερα τη μοναδικότητα της Ελλάδας και των ανθρώπων της!

  • 1 Εκατομμύριο Ευχαριστώ λοιπόν σε όλους εσάς που μας συντροφεύετε σε αυτό το ταξίδι!
  • 1 Εκατομμύριο Ευχαριστώ που εμπλουτίζετε το ταξίδι μας με τις δικές σας όμορφες στιγμές στην Ελλάδα!
  • 1 Εκατομμύριο Ευχαριστώ γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και έχετε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της!

Και επειδή το ταξίδι δε σταματάει εδώ, προσκαλούμε το κοινό μας να γιορτάσει μαζί μας, γεμίζοντας το νέο φωτογραφικό Album του Discover Greece με 1 εκατομμύριο μοναδικές, αυθεντικές ελληνικές στιγμές! Τι λέτε; Μπορούμε;
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.