Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC 2016» στις εγκαταστάσεις του...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC 2016» στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort!

ORC_2016Το Porto Carras Grand Resort για άλλη μια χρονιά φιλοξένησε κορυφαίες διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών Αγώνων, μεταξύ αυτών και την ύψιστη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το «Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ORC 2016» με συμμετοχή 75 σκαφών από όλη την Ευρώπη και ημερομηνία διεξαγωγής από 4 έως 10 Ιουλίου 2016, το οποίο  φέτος πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, που ήταν ο μέγας χορηγός της διοργάνωσης, υπό την οργανωτική επιμέλεια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.
 
Η τελετή απονομής των βραβείων στους νικητές έγινε μέσα σε ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα, στην αίθουσα Olympic Hall του Porto Carras που βρίσκεται στην βραβευμένη με «Γαλάζια Σημαία» Porto Carras Marina, δίπλα στις εξίσου βραβευμένες με «Γαλάζια Σημαία» ακτές του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
 
Τα πληρώματα των σκαφών, οι διοργανωτές, πολλοί φίλοι του αθλήματος και το Porto Carras Grand Resort εκπροσωπούμενο από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος κύριο Κωνσταντίνο Στέγγο, καθώς και από την αντιπρόεδρό του κυρία Μαριάνα Στέγγου, έζησαν μια ξεχωριστή βραδιά απονομής βραβείων, η οποία συνεχίστηκε στους εξωτερικούς χώρους της Μαρίνας του Porto Carras, συνοδεία finger food καθώς και των εκλεκτών οίνων του Κτήματος Porto Carras.
 
Το Porto Carras πιστό στις ιστορικές του καταβολές (των οποίων αποκορύφωμα ήταν η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοϊκών Ανοιχτής Θαλάσσης, το 1991) φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια κορυφαίες διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών Αγώνων,  με συνοδοιπόρους του τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
 
Η Marina Porto Carras, η μεγαλύτερη οργανωμένη μαρίνα στη Βόρεια Ελλάδα με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως 55μ. και βάθους 5.5μ. η οποία βραβεύεται για 17 συνεχή έτη με το διεθνές σήμα «Γαλάζια Σημαία» για τα κρυστάλλινα νερά της και τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως και το ξενοδοχειακό συγκρότημα με τις εξαιρετικές παραλίες (βραβευμένες επίσης με «Γαλάζια Σημαία»), εστιατόρια, bars, cafe, mini market και εμπορικά καταστήματα που διασφαλίζουν την ευχάριστη διαμονή των ιστιοπλόων κατά την περίοδο των αγώνων, εγγυώνται πάντα την επιτυχημένη διοργάνωση κορυφαίων ιστιοπλοϊκών αγώνων.
 
Για όλους εμάς στο Porto Carras Grand Resort η διασφάλιση παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού αποτελεί πρώτιστο μέλημα. Γι αυτό, στηρίζουμε εμπράκτως τις διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών αγώνων διεθνούς και πανελλήνιου βεληνεκούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.