Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τρεις μέρες στο Poseidonion Grand Hotel γεμάτες γευστικούς συνδυασμούς

Τρεις μέρες στο Poseidonion Grand Hotel γεμάτες γευστικούς συνδυασμούς

Από τον σεφ του ξενοδοχείου Σταμάτη Μαρμαρινό και τον head bartender του The Gin Joint Δημήτρη Κιάκο

Poseidonion Grand Hotel Το Poseidonion Grand Hotel σφραγίζει τον Ιούλιο με μια τριήμερη γιορτή γεμάτη γεύσεις και μοναδικά κοκτέιλ. Για όσους επισκεφθούν το νησί των Σπετσών στις 29, 30 και 31 Ιουλίου, ο σεφ του ξενοδοχείου Σταμάτης Μαρμαρινός και ο ιδιοκτήτης και head bartender του cocktail bar The Gin Joint Δημήτρης Κιάκος, συνδυάζουν τη μαεστρία τους και προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες φαγητού και ποτού στις βεράντες του ιστορικού ξενοδοχείου.

Δημήτρης Κιάκος : Ιδιοκτήτης & Head bartender - The Gin Joint Η τέχνη του κοκτέιλ συναντά την τέχνη της γαστρονομίας στο εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας που έχει ήδη ξεκινήσει με απόλυτη επιτυχία από την αρχή της σεζόν, όταν το The Gin Joint ανέλαβε την επιμέλεια της λίστας των κοκτέιλ του ξενοδοχείου. Ο Σταμάτης Μαρμαρινός και ο Δημήτρης Κιάκος εμπνέονται από τη μαγευτική θέα του Poseidonion Grand Hotel στα νερά του Αργοσαρωνικού, από την αύρα της επιβλητικής αρχιτεκτονικής του ξενοδοχείου, από τους καρπούς και τα αρώματα της Σπετσιώτικης και Αργολικής γης και δημιουργούν για εσάς πιάτα και ποτά που μυρίζουν Ελλάδα.

Σταμάτης Μαρμαρινός : Executive Chef - Poseidonion Grand HotelΤην Παρασκευή 29 Ιουλίου, στο cocktail bar του Ποσειδωνίου Palms on the Verandah, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις ιδιαίτερες δημιουργίες κοκτέιλ του Δημήτρη Κιάκου σε συνδυασμό με ελληνικού τύπου tapas από τον Σταμάτη Μαρμαρινό. Την επόμενη μέρα, η εμπειρία μεταφέρεται στον χώρο του εστιατορίου On the Verandah όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα μενού 4 πιάτων σε συνδυασμό με κοκτέιλ, δημιουργημένα ειδικά για την ημέρα. Το τριήμερο επισφραγίζεται την Κυριακή στη Library Brasserie, όπου θα σερβίρεται brunch σε buffet καθώς και κοκτέιλ ειδικά εμπνευσμένα για να συνδυάζονται ιδανικά με τα πιάτα της κυριακάτικης -αγαπημένης πια- συνήθειας.

Τηλ. Κρατήσεων: +30 6957 507267
Poseidonion Grand Hotel, Σπέτσες, Ντάπια 180 50

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.