Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Celestyal Cruises και Aegean Miles+Bonus ενώνουν τις δυνάμεις τους και αυτό το...

Celestyal Cruises και Aegean Miles+Bonus ενώνουν τις δυνάμεις τους και αυτό το καλοκαίρι σάς … «απογειώνουν»!

Celestyal_CrystalΗ Celestyal Cruises και το Miles+Bonus, το πρόγραμμα πιστότητας της Aegean και της Olympic Air, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, δίνοντας στο ταξιδιωτικό κοινό ακόμα περισσότερα οφέλη και μοναδικές ευκαιρίες για διακοπές.  Πιο συγκεκριμένα, από τις 30 Μαΐου 2016, όλα τα μέλη του Miles+Bonus και αντίστοιχα πελάτες της Celestyal Cruises, κερδίζουν μίλια ενώ βρίσκονται εν πλω!

Επομένως, ενώ οι επιβάτες ανακαλύπτουν τα πανέμορφα Ελληνικά νησιά, τους θησαυρούς της ανατολικής Μεσογείου ή τα κρυμμένα μυστικά της Κούβας με τις καλοσχεδιασμένες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises, κερδίζουν ταυτόχρονα μίλια στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean, ως εξής:
5 μίλια για κάθε ευρώ που ξοδεύουν κατά την αγορά κάθε πακέτου κρουαζιέρας.
1 μίλι για κάθε ευρώ που καταναλώνεται στις αγορές πάνω στο πλοίο.

Για τους κατόχους Gold Miles+Bonus κάρτας, δωρεάν αναβάθμιση στην κατηγορία της καμπίνας που έχουν επιλέξει, όπως, επίσης, και ένα κουπόνι 50€ για μία περιποίηση στο Spa του πλοίου.

Επίσης, οι δύο εταιρείες προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας τους για τους επιβάτες που είναι μέλη του Miles+Bonus. Ειδικά για κρατήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για την κρουαζιέρα της Celestyal Cruises «Ειδυλλιακό Αιγαίο», οι επιβάτες κερδίζουν διπλά μίλια, 1€=10 μίλια, για κάθε κράτηση στις αναχωρήσεις με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, για το κοσμοπολίτικο Αιγαίο σε Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς και μικρούς παραδείσους, όπως η Μήλος, η Ίος, η Κως, η Σύρος και το Τσεσμέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.