Αρχική Αεροπορικά Νέα ΤΑΙΠΕΔ: Στην «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ» τα 23 υπολειπόμενα περιφερειακά...

ΤΑΙΠΕΔ: Στην «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ» τα 23 υπολειπόμενα περιφερειακά αεροδρόμια

Στην «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ» ή αλλιώς στο υπερΤαμείο Αποκρατικοποιήσεων μεταφέρονται τα 23 υπολειπόμενα περιφερειακά αεροδρόμια (τα 14 πιο τουριστικά έχουν παραχωρηθεί στη Fraport).

αεροδιαδρομοςΠρόκειται για τα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης, Αράξου, Αστυπάλαιας, Χίου, Ικαρίας, Ιωαννίνων, Καλαμάτας, Καλύμνου, Καρπάθου, Κάσου, Καστελόριζου, Καστοριάς, Κοζάνης, Κυθήρων, Λέρου, Λήμνου, Μήλου, Νέας Αγχιάλου, Νάξου, Πάρου, Σητείας, Σκύρου, Σύρου.

Tο ΤΑΙΠΕΔ, με στόχο την προετοιμασία για την μεταφορά τους στο νέο Ταμείο, τον Σεπτέμβριο, προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη τεχνικού συμβούλου.

Η μελέτη για την αξιοποίηση των αεροδρομίων που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβάνεται στα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές.

Ο τεχνικός σύμβουλος θα παράσχει μια λεπτομερή μελέτη σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:

-Αναθεώρηση και αξιολόγηση κάθε αερολιμένα από λειτουργική και εμπορική άποψη.

Προσδιορισμό της αξίας για κάθε αερολιμέναπου λαμβάνει υπόψη τηδυνατότητα προσέλκυσης νέων αερογραμμών και νέων προορισμών, καθώς επίσης και την δυνατότητα ανάπτυξης (δηλεμπορική και ακίνητη περιουσία).

-Δυνατότητα επιχειρησιακής ανάπτυξης για κάθε αερολιμένα, είτε μεμονωμένα, είτε με την δημιουργία συστάδων.

Αξιολόγηση των διαθέσιμων και εμπορικά εφικτών δομών συναλλαγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.