Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Άρχισαν τα δρομολόγια του Βιτσέντζος Κορνάρος Καλαμάτα – Κύθηρα – Κίσσαμος Κρήτης

Άρχισαν τα δρομολόγια του Βιτσέντζος Κορνάρος Καλαμάτα – Κύθηρα – Κίσσαμος Κρήτης

vitsentzos1Ξεκίνησαν, τα δρομολόγια του πλοίου της ΛΑΝΕ «Βιτσέντζος Κορνάρος», που το φετινό καλοκαίρι θα συνδέει ακτοπλοικά την Καλαμάτα με τον Κίσσαμο της Κρήτης.

Το «Βιτσέντζος Κορνάρος» θα αποπλέει από Καλαμάτα για Κύθηρα στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, στα Κύθηρα θα πιάνει στις 5:40 το πρωί και στο Καστέλι Κισσάμου θα φτάνει στις 9:50 το πρωί της Κυριακής. Το νέο για φέτος, είναι ότι κάθε Τετάρτη το δρομολόγιο Κύθηρα-Κρήτη θα γίνεται και από το Γύθειο.

Ο ναυτιλιακός πράκτορας τόνισε ότι είναι σημαντικό να στηρίζουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση ιδιαίτερα οι ξενοδόχοι της Μεσσηνίας και της Κρήτης. Και προς την κατεύθυνση αυτή θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τους ξενοδόχους της Μεσσηνίας αλλά και με τους ναυτιλιακούς πράκτορες της περιοχής.

Οι τιμές των εισιτηρίων, παραμένουν ίδιες με πέρσι. Για Κρήτη τα εισιτήρια ξεκινούν από 26 ευρώ το άτομο και 69 ευρώ το ι.χ. αυτοκίνητο, ενώ για τα Κύθηρα από τα 17 ευρώ το άτομο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.