Αρχική Αεροπορικά Νέα Κορυφαίες διακρίσεις για την Etihad Airways στα βραβεία Adam Smith

Κορυφαίες διακρίσεις για την Etihad Airways στα βραβεία Adam Smith

etihad_awards
Από αριστερά προς τα δεξιά: ο Adam Boukadida, Deputy Treasurer της Etihad Airways; Ricky Thirion, Group Treasurer της Etihad Airways – στα Treasury Today Adam Smith Awards στο Λονδίνο.

Μετά από μια σειρά από πρόσφατες διακρίσεις για τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων της και των χρηματοοικονομικών της πρακτικών, η Etihad Airways απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις στα βραβεία Treasury Today Adam Smith στο Λονδίνο.

Η ομάδα χρηματοοικονομικών της Etihad Airways κέρδισε το βραβείο «Top Treasury Team» για τη συνολική υπεροχή της. Η ομάδα κατάφερε να διακριθεί επίσης με το βραβείο για την Καλύτερη Χρηματοδοτική  Λύση και για την Καλύτερη Διαχειριστική Λύση Ρευστού Χρήματος.

Κερδίζοντας το βραβείο «Top Treasury Team», σε ένα πεδίο με ισχυρό διεθνή ανταγωνισμό, το τμήμα χρηματοοικονομικών της Etihad Airways τιμήθηκε για τα καινοτόμα προγράμματα μετασχηματισμού και συγκεντροποίησης, τα οποία έχουν συμβάλει αποτελεσματικά στην αεροπορική εταιρεία.

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε επίσημο γεύμα στο City του Λονδίνου, στο ιστορικό Gibson Hall. Τα βραβεία παρέλαβε ο Ricky Thirion, Group Treasurer της Etihad Airways και ο Adam Boukadida, Deputy Treasurer.

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Etihad Airways, δήλωσε:
«Η καινοτομία είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στην Etihad Airways. Αυτά τα τελευταία βραβεία αποτελούν απόδειξη του ταλέντου της οικονομικής μας ομάδας. Η στρατηγική μας είναι σαφής και η χρηματοδότηση αποτελεί βασικό άξονα αυτής της στρατηγικής – ένα επιχειρηματικό μοντέλο που εστιάζει στην οργανική ανάπτυξη και σε επενδύσεις αεροπορικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Η στρατηγική γύρω από τους συνεργάτες μας δημιουργεί ένα σύνολο που είναι μεγαλύτερο από τις επιμέρους δραστηριότητές μας, μια ομάδα που εργάζεται από κοινού για τη βελτίωση των εσόδων, τη μείωση του κόστους και την αποκάλυψη νέων συναρπαστικών επιχειρηματικών συνεργειών».

Ο James Rigney, Group Chief Financial Officer της Etihad Aviation, δήλωσε:
«Η απόδοση της χρηματοοικονομικής ομάδας μας ήταν αξιοσημείωτη τον τελευταίο χρόνο. Αυτά τα πολυπόθητα βραβεία, ειδικά το βραβείο για την ομάδα της χρονιάς, ήταν κάτι που το αξίζαμε. Η επιτυχία αυτή είναι ένα έναυσμα για τα σχέδια του Ομίλου της Etihad Aviation για την περαιτέρω ανάπτυξη και τις επενδύσεις».

Η Angela Berry, Συνιδρυτής και Εκδότης του Treasury Today Group, δήλωσε:
«Τα βραβεία Adam Smith αποτελούν το απόλυτο μέτρο σύγκρισης του κλάδου για την αξιολόγηση επιτευγμάτων των επιχειρηματικών χρηματοοικονομικών, και η Etihad Airways είναι άξια συγχαρητηρίων για τη συλλογή όλων αυτών των φετινών βραβείων».

Το βραβείο για την Καλύτερη Χρηματοδοτική Λύση ήταν το ορόσημο της Etihad Airways Partners (EAP) με συναλλαγές $ 700 εκ. δολαρίων που ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2015. Ως η πρώτη κοινή συμφωνία χρηματοδότησης του είδους της στην αεροπορική βιομηχανία, η πρωτοποριακή συναλλαγή είχε ως στόχο να χρηματοδοτήσει την επέκταση της EAP. Ένα επιπλέον ποσό $ 500 εκ. δολαρίων συλλέχθηκε , από τότε, σε μια δεύτερη συναλλαγή που ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα – αντανακλώντας τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη των χρηματοπιστωτικών αγορών στην ιστορία της Etihad Airways Partners.

Η εφαρμογή μιας καινοτόμου παγκόσμιας λύσης διαχείρισης μετρητών που ξεκλειδώνει κάθε μορφή ρευστότητας, επιτρέπει την εξοικονόμηση κόστους, καθώς και την Etihad Airways να ελέγχει, να διαχειρίζεται και να καταγράφει την παγκόσμια έκθεση ρευστότητας σε κεντρικό επίπεδο, αναγνωρίζοντάς την με το Βραβείο Καλύτερης Διαχειριστικής Λύσης Ρευστού Χρήματος. Η νέα λύση επέφερε μεγαλύτερη οικονομία κλίμακας, αυξημένη επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα, ενισχυμένες οικονομικές αποδόσεις και άμεσες λύσεις στις τοπικές ανάγκες σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.